Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΟΙ «ΜΑΥΡΟΙ ΠΑΝΘΗΡΕΣ» ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ GOLDEN, ΠΟΥ… ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ!


Έξω από μεγάλο σιδηροδρομικό σταθμό ευρωπαϊκής πρωτεύουσας… Καλοκαίρι, αργά το απόγευμα, πολύς ο κόσμος. Αστυνομία δεν φαινόταν πουθενά. Ξαφνικά, γίνεται ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών και πριν προλάβει να σηκώσει το χέρι του ο ένας εξ’ αυτών κατά του άλλου, ο πιο «επιθετικός», τον έχουν πετάξει στο έδαφος και τον έχουν καθηλώσει τρεις νταγλαράδες. Προφανώς αστυνομικοί. Μετά από 3 λεπτά, τον παρέλαβε περιπολικό δεμένο πισθάγκωνα και πιθανότατα τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Έτσι αθόρυβα και αποτελεσματικά δουλεύουν οι αστυνομίες στα προηγμένα κράτη!
Πάνοπλους και βλοσυρούς «μαύρους πάνθηρες» -όπως τους βάφτισαν τα «ακροδεξιά» παπαγαλάκια του Μητσοτάκη-, με το δάχτυλο στη σκανδάλη έχει στήσει τις τελευταίες μέρες ο σερίφης Golden σε τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας, καθώς επίσης στους σταθμούς και τις αποβάθρες του μετρό, προκειμένου «να λειτουργήσουν αποτρεπτικά στη διάπραξη έκνομων ενεργειών».
Κι οι άμοιροι οι τουρίστες ρωτούν και ξαναρωτούν κατατρομαγμένοι τους «μαύρους πάνθηρες», αν βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια τρομοκρατική ενέργεια, απάντηση δεν παίρνουν και φεύγουν πανικόβλητοι. Διότι, μόνο σε τρομοκρατικές ενέργειες βλέπουν στα μέρη τους αυτό το θέαμα. Ή σε ταινίες που δείχνουν την Βηρυτό τις προηγούμενες δεκαετίες! 
Όλα για το φαίνεσθαι και ουσία μηδέν! Λες και η παρουσία των πάνοπλων στις αποβάθρες θα αποτρέψει τον πορτοφολά να κλέψει τον ανύποπτο πολίτη, μέσα στο βαγόνι. Αυτή είναι η «αντιεγκληματική» πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη!