Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Ι.ΔΡΑΓΟΥΜΗ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην σεμνή τελετή για την μνήμη του Ίωνα Δραγούμη στην οποία παραβρέθηκαν αρκετοί συναγωνιστές παρά την ζέστη που επικρατούσε, ο Αρχηγός μας Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε τα εξής: 
«Ένα ολόκληρο σύστημα εδώ και χρόνια μας πολεμά. Και πίστεψε πως με την βρώμικη μεθόδευση της 7ης Ιουλίου θα τελειώσει η Χρυσή Αυγή. Είστε όλοι εσείς εδώ και δίνετε την απάντηση! 
Όλοι εσείς που είστε εδώ σήμερα είστε ο ανθός του Έθνους. Είστε εσείς που κρατάτε τις σημαίες ψηλά. Λέγοντας ένα απόσπασμα από τον όρο των Αθηναίων Εφήβων: «Και μόνος και μετά πολλών». Όλοι εμείς σήμερα είμαστε εδώ παραστάτες στο ιερό σημείο όπου έχυσε το αίμα του ο Ίωνας Δραγούμης, που τον δολοφόνησαν άνανδρα οι δημοκράτες. Ο Ίωνας Δραγούμης, η ψυχή του Μακεδονικού Αγώνα, ο θρυλικός Ίδας, γιος πρωθυπουργού, εκλεγμένος βουλευτής.
Σήμερα που είναι η επέτειος της δολοφονίας του κανείς δεν τον θυμάται. Εάν ήταν κάποιος κομμουνιστής προδότης θα τον θυμόντουσαν. 
Ψηλά τις σημαίες! Για την Αιωνία Ελλάδα! Για το πνεύμα του Ίωνα Δραγούμη που δεν έσβησε και που το συνεχίζουμε εμείς σήμερα.
Όλοι μαζί ας πούμε στη μνήμη του: «ΑΘΑΝΑΤΟΣ»! 
Ζήτω η Νίκη!»

ΠΗΓΗ