Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Η ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ


 Ο πόλεμος κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ολοκληρωτικός και συντονισμένος και σε αυτό συμμετέχουν οι πλέον ετερόκλητες δυνάμεις. Από μηχανισμούς ολόκληρους του παγκόσμιου συστήματος εξουσίας μέχρι περιθωριακούς δήθεν ιδεολόγους, οι οποίοι παριστάνουν τους μαχητές των εθνικών ιδεών και διακατέχονται από ένα βαθύ πάθος και μίσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Δεν ήταν μόνον οι μηχανισμοί κράτους και παρακράτους, οι οποίοι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 μεθόδευσαν το 2,93% του Κινήματός μας. Δεν ήταν τα ακυρωμένα ψηφοδέλτια για τα οποία θα προβούμε στις αμέσως επόμενες ημέρες σε συγκεκριμένη ανακοίνωση. Δεν ήταν μόνο αυτά. Στις 31 Ιουλίου 2019, η ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με δεκάδες χιλιάδες ενημερωτικά κείμενα και άρθρα πολιτικά, ιστορικά και ιδεολογικά, δέχτηκε ένα ύπουλο κτύπημα και έπεσε. Από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα γίνονται επίμονες προσπάθειες, προκειμένου να υπάρχει και πάλι στο διαδίκτυο η σελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συγκεκριμένα στην διεύθυνση: xrisiavgi.com. Η σελίδα δεν είναι ακόμη έτοιμη και λειτουργική. Ελπίζουμε όμως στις επόμενες ημέρες ότι θα είναι. Για ενημέρωση μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την ιστοσελίδα ethnikismos.net καθώς και στην διεύθυνση koinonikosethnikismos.wordpress.com.
Συνεχίζουμε τον υπέροχο αγώνα για μια νέα Εθνικιστική Ελλάδα ενάντια στους εθνομηδενιστές φιλελεύθερους και μαρξιστές, αλλά και στους δήθεν πατριώτες, οι οποίοι πολεμούν με λύσσα το Κίνημά μας και υπηρετούν απόλυτα το σύστημα.
Όσοι λένε τα «ίδια» με εμάς και υπηρετούν το καθεστώς είναι ο πιο ύπουλος εχθρός του αγώνα μας.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ