Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΚΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ! «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»


Αυτό που φοβάται πολύ ότι θα του συμβεί ο εθνικός Εφιάλτης Κούλης Μητσοτάκης, δεν πρόκειται τελικά να το αποφύγει! Η προδοσία της Μακεδονίας έχει δύο σκέλη: την υπογραφή της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία διεκπεραίωσε ο προδότης Τσίπρας, και τον «σεβασμό» στην συμφωνία, που έχει δεσμευτεί να δείξει ο προδότης Μητσοτάκης.
Αλλά, αυτό δε θα περάσει έτσι! Ήδη, οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» του έδωσαν με έγκαιρη ανακοίνωσή τους το πρώτο «ραντεβού» για τον Σεπτέμβρη, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης: 
«Στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραβρίσκεται στη ΔΕΘ, οι Ενωμένοι Μακεδόνες ΞΕΚΑΘΑΡΑ θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ήμασταν και με τον Αλέξη Τσίπρα! Χωρίς αμφιβολίες, χωρίς ενδοιασμούς χωρίς δεύτερες σκέψεις
Θα πράξουμε απλά και μόνο το αυτονόητο! Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να διατηρεί τη συμφωνία των Πρεσπών εμείς απλά θα πράξουμε το καθήκον μας! Θα δείξουμε αντίδραση! Θα δώσουμε παρουσία! Γιατί απλά έτσι πρέπει! 
Με μια Ελληνική σημαία και ένα αστέρι της Βεργίνας στο χέρι για να θυμίσουμε στους πάντες ότι είμαστε και πάλι εδώ! Είμαστε και πάλι όρθιοι!!! Μέχρι να νικήσουμε!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ»
(ΥΓ): Νόμιζες ότι θα ξεμπερδέψεις έτσι εύκολα, προδοτάκο; Αμ, δε! Οι Μακεδόνες σε περιμένουν στη γωνία και καλά… ξεμπερδέματα!