Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

«ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»! ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ»… ΔΑΓΚΩΣΕ «ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΘΗΡΑ» ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!


Προσοχή, κάποια από τα «προσφυγάκια»… δαγκώνουν! Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!
Το απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό περιστατικό ήταν μεταξύ αυτών που σημειώνονται επί καθημερινής βάσεως στο γκέτο της οδού Μοναστηρίου και πέριξ του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, με πρωταγωνιστές «προσφυγάκια».
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί αστυνομικοί κλήθηκαν στην οδό Μοναστηρίου για ένα από τα συνήθη επεισόδια μεταξύ των «προσφύγων». Όταν όμως έφτασαν στο σημείο οι διαβόητοι «Μαύροι Πάνθηρες» της ΕΛΑΣ (όπως τους έχουν βαφτίσει τα «ακροδεξιά» διαδικτυακά παπαγαλάκια των Κούληδων…), ένα… λυσσασμένο «προσφυγάκι» όρμησε και… δάγκωσε έναν απ’ αυτούς. Φαίνεται δε πως το δάγκωμα ήτανε γερό, καθώς ο δαγκωμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε επειγόντως με ασθενοφόρο στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424.
(ΥΓ): Αφελές ερώτημα: θα τολμούσε σε άλλη χώρα, σοβαρή κι όχι της πλάκας, λαθρομετανάστης να… δαγκώσει όργανο της τάξης; Ασφαλώς και όχι. Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Στην Ελλάδα των Τσιπραίων και των Κούληδων, που δεν υπάρχει καμμία συνέπεια για όλους αυτούς που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο και μας επιβάλλουν τους νόμους της ζούγκλας!