Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Τρεις απόπειρες βιασμού κατά τουριστριών από λαθρομετανάστες στην Σαντορίνη

Ο αντίκτυπος από την παρουσία εκείνων που… λιάζονται ανέμελα στην χώρα μας είναι πλέον διεθνής και η ζημιά στον τουρισμό θα είναι μεγάλη.
Διαδοχικές απόπειρες βιασμού με θύματα δυο τουρίστριες, οι οποίες έγιναν αργά το βράδυ της Δευτέρας, φέρεται ότι διέπραξε ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του τμήματος Θήρας! Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο νεαρός προσπάθησε αρχικά να επιτεθεί σε μια 27χρονη τουρίστρια και λίγο αργότερα να κάνει το ίδιο σε μια 39χρονη αλλοδαπή που παραθερίζει στο νησί. Και εκείνη, όμως, προέβαλε αντίσταση και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να συλληφθεί.
Είναι η τρίτη απόπειρα βιασμού που καταγράφεται στο ίδιο νησί μετά το περιστατικό που είχε γίνει στις 6 Αυγούστου, όταν μια 21χρονη Ελληνίδα που παραθερίζει στην Σαντορίνη κατήγγειλε ότι ένας αλλοδαπός αποπειράθηκε να την βιάσει. Όπως αποκαλύφθηκε στην συνέχεια, ο επίδοξος βιαστής διέμενε παράνομα στη χώρα και στην κατοχή του κατασχέθηκαν τρία δελτία αιτήσαντος διεθνή προστασία που αποδείχθηκαν πλαστά.
Αυτά τα ολίγα επί των πρώτων ημερών της κυβερνήσεως του «Νόμος και Τάξη» στην χώρα των ανοιχτών συνόρων και της «αλληλεγγύης».