Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Ποιοι λαδώθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου;


Ένα ενδιαφέρον άρθρο φιλοξενεί ιστοσελίδα κύκλων της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο «Τυπώνω - λαδώνω – καπελώνω». Σε αυτό αναφέρεται φυσικά στην εξαγορά πολιτικών δυνάμεων της Ευρώπης, που εκτελούν τις επιθυμίες της Γερμανίας:
«Σήμερα η Γερμανία αγοράζει με χαρτί και μελάνι την απόλυτη ηγεμονία στην Ευρώπη, για την ακρίβεια την δίχως αμφισβητήσεις διατήρηση και επαύξηση της. Τον Ιανουάριο του 2019 η Μέρκελ κατέφτασε στην Αθήνα. Αφανώς ήρθαν οι βαλίτσες. Την Άνοιξη, η παράταξη της εθνικής προδοσίας συνεπικουρούμενη από μερικές κρίσιμες ψήφους ψήφισε το πούλημα της Μακεδονίας μας. Ώστε να ισχυροποιηθεί η καίρια για τα γερμανικά συμφέροντα επιρροή στα Βαλκάνια. Η σημασία των Πρεσπών υπογραμμίζεται στο πρόσφατο δημοσίευμα της DW που αποδομεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα, το οποίο αμήχανα έχει βουβαθεί σχετικά.»
Το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ο αρθρογράφος, δεν αποδομεί απλά, αλλά ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ τους τρεις τελευταίους Έλληνες πρωθυπουργούς. Και ασφαλώς για τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέρει ότι είχε ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ την μαντάμ Μέρκελ ότι θα τηρήσει την Συμφωνία των Πρεσπών, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Τότε δηλαδή που τα στελέχη του παρίσταναν τους «μακεδονομάχους» στα συλλαλητήρια. Πάμε όμως παρακάτω…
«ΒΑΛΙΤΣΕΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΛΒΙΝΙ
«Στις μέρες μας, κι ενώ εμάς απασχολεί η επίσκεψη του Κυριάκου στην καγκελαρία και τα ενδεχόμενα αποτελέσματα, την Μέρκελ απασχολούν βαλίτσες με προορισμό πάλι νότια, την Ιταλία. Αργά το βράδυ της Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι το κόμμα των 5 Αστέρων και το Δημοκρατικό Κόμμα, οι πρώην κομμουνιστές, ήρθαν σε συμφωνία για σχηματισμό νέας κυβερνήσεως υπό τον πρωθυπουργό Κόντε. Θέτοντας έτσι στο πολιτικό περιθώριο τον εθνικιστή Σαλβίνι, ο οποίος ευνοούμενος από τις δημοσκοπήσεις επεδίωκε πρόωρες εκλογές για να καταλάβει την εξουσία. Ενδεχόμενο απευκταίο για την Γερμανία, καθώς η ατζέντα Σαλβίνι ήταν σκληρά αντιμεταναστευτική, ερχόμενη σε αντίθεση με την γερμανική πολιτική των ανοιχτών ευρωπαϊκών συνόρων, ώστε η σε δημογραφικό μαρασμό Γερμανία να εύρει νέο εργατικό δυναμικό όπως και καταναλωτικό κοινό.»
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ «ΒΑΛΙΤΣΕΣ»;
Αυτό που ισχυρίζεται – και πολύ σωστά – ο αρθρογράφος, είναι ότι για την διατήρηση της γερμανικής ηγεμονίας στην Ευρώπη και την επιβολή της νεοταξίτικης ατζέντας, χρηματίζονται πολιτικοί σε όλη την Γηραιά Ήπειρο.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Φαίνεται ότι οι «βαλίτσες» σταμάτησαν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία αγγίζει την… αγιοσύνη!
Και όλη αυτή η επικοινωνιακή θύελλα υπέρ της ΝΔ, όλη αυτή η καταιγίδα κατά της Χρυσής Αυγής, πως ήλθε; Αφιλοκερδώς; Ή μήπως οι «βαλίτσες» πάνε και έρχονται ακόμα για να σιτίζεται πλουσιοπάροχα το εκδοτικό και πολιτικό κατεστημένο της χώρας; Ποιοι «λαδώθηκαν» τελικά, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου; Ποιοι άλλοι εκτός από εκείνους που ωφελήθηκαν;

Ν.Κ.

ΠΗΓΗ