Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ AFD ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Το σύστημα όχι μόνον στην χώρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον Δυτικό κόσμο, θέλει μία “ακροδεξιά” στα μέτρα του.
Μία παράταξη πολιτική, η οποία θα θεωρείται από τα ΜΜΕ και την κοινή γνώμη ως “ακροδεξιά” και για τον λόγο αυτό θα λαμβάνει και πολλούς ψήφους από πατριώτες και εθνικιστές, οι οποίοι βεβαίως είτε έχουν πλήρη άγνοια της εθνικιστικής Ιδεολογίας, είτε όντας φοβικοί θέλουν να είναι με το σύστημα.
Μια τέτοια “ακροδεξιά” δεν ήταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και για τον λόγο αυτό την πολέμησαν και όχι μόνον στην Ελλάδα…
Χιλιάδες τα συκοφαντικά κείμενα για το Κίνημά μας σε ξένα έντυπα και διαδίκτυο. Στην Ελλάδα η νέα δήθεν “ακροδεξιά” υποστηρίζει ότι ανήκει στο κέντρο και φυσικά δεν προκαλεί καμία ανησυχία για το σύστημα το φάρμακο της καράφλας και η κάθε είδους αλοιφές για κάθε ασθένεια. Πως δεν έχουν διαμαρτυρηθεί τώρα οι ιατροί, είναι μία άλλη υπόθεση… Τους βολεύει όλους μια “ακροδεξιά” με κηραλοιφές και σίγουρα όχι μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να κυριαρχεί στις πόλεις με πορείες, λάβαρα και δάδες.
Εάν στην Ελλάδα όμως έφτασαν μέχρι τις κηραλοιφές, στην Ευρώπη, που είναι πιο προχωρημένα τα πράγματα, έχουν πάει πιο πέρα. Στην Γερμανία επί παραδείγματι “ακροδεξιά” θεωρείται το κόμμα “Εναλλακτική για την Γερμανία” (AfD), το οποίο έχει επικεφαλής την Άλις Βέιντ, η οποία είναι πρώην τραπεζίτης της Goldman Sachs και όλοι γνωρίζουμε τι εστί Goldman Sachs… Η Άλις Βέιντ είναι ένα πολύ προχωρημένο άτομο και όχι μόνον δηλώνει λεσβία, αλλά είναι παντρεμένη και μία γυναίκα από την Σρι Λάνκα και έχει υιοθετήσει και δύο παιδιά!
Ιδιαίτερα υπερήφανοι μπορεί να είναι κάποιοι συμπατριώτες μας προοδευτικοί “πατριώτες” γιατί ένας Έλληνας είναι στέλεχος του AfD πρόκειται για τον 46χρονο γιο ενός Έλληνα εργάτη, τον Αλέξανδρο Τάσση, ο οποίος είναι ο επικεφαλής των “Εναλλακτικών Ομοφυλοφίλων”.
«Οι ομοφυλόφιλοι και οι λεσβίες είναι εξίσου σημαντικοί για τη Γερμανία, όπως και κάθε άλλο πρόσωπο» αναφέρει το προοίμιο των κατευθυντήριων αρχών των «Εναλλακτικών Ομοφυλοφίλων”. Η ομάδα, είναι μια ομάδα για τους ομοφυλόφιλους, λεσβιακούς, αμφιφυλόφιλους και transgender (LGBT) υποστηρικτές της Alternative for Germany (AfD). Για τον Αλέξανδρο Τάσση είναι ψέμα ότι το κόμμα κινείται προς τα δεξιά. Ο Τάσσης Είναι μέλος του κρατικού κοινοβουλίου της Βρέμης.
Μάλιστα, η νεολαία του κόμματος AfD είχε επίσημα διαμαρτυρηθεί για την άρνηση των διοργανωτών του Berlin pride να της επιτρέψει την συμμετοχή στην γνωστή πορεία.
Στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βλέπετε την πρόεδρο του AfD με την σύζυγό της από την Σρι Λάνκα, τον επικεφαλής των ομοφυλοφίλων του AfD Αλέξανδρο Τάσση και τον αφρικανό πολιτικό του AfD Ακίλε Ντεμάγκμπο.