Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Μητσοτάκης: Καθιστός (!) στον Εθνικό Ύμνο και θριαμβολογίες στην Μέρκελ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Καθιστός στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – Προτίμησε να δείξει σεβασμό στην Καγκελάριο Μέρκελ, παρά στην ίδια του την Πατρίδα…
Η απόδοση ενός λεπτού σεβασμό στον Εθνικό Ύμνο της χώρας σου, δεν είναι και σπουδαία υπόθεση. Είναι κάτι το αυτονόητο, που ακόμα και αυτό όμως γίνεται «δύσκολη υπόθεση» για τους Έλληνες πρωθυπουργούς. Έτσι μετά τον ασεβέστατο Τσίπρα που χάιδευε τα… παντελόνια του την ώρα του Εθνικού Ύμνου, φτάσαμε στον Κυριάκο Μητσοτάκη που επέλεξε να ακούσει ΚΑΘΙΣΤΟΣ τον Εθνικό Ύμνο, σεβόμενος την αδυναμία της Μέρκελ.
Πέραν αυτού, η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Γερμανία είχε και ολίγον από… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όπως συνηθίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το τελευταίο διάστημα, θριαμβολόγησε και ενώπιον της Μέρκελ για το γεγονός ότι στις εκλογές έμεινε εκτός βουλής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:
«Έρχομαι στο Βερολίνο 50 ημέρες μετά τις εκλογές. Η νίκη έστειλε πολλαπλά μηνύματα. Ότι η χώρα επέλεξε την ανάπτυξη και να καταδικάσει τον λαϊκισμό εξαφανίζοντας από τον χάρτη μορφώματα όπως η Χρυσή Αυγή».
Από την παραπάνω δήλωση, διαπιστώνει κανείς ότι το ενδιαφέρον για να μείνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός βουλής ξεπερνούσε τα ελληνικά σύνορα… Άδικα θριαμβολογεί όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και να θυμίσουμε ότι δεν είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΝΔ που νομίζει ότι μας… εξαφάνισε. Αυτά τα είπαν και άλλοι, που σήμερα αποτελούν παρελθόν από την πολιτική σκηνή, ενώ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα επανέλθει πολύ σύντομα, ακόμα δυναμικότερα στο πολιτικό προσκήνιο.