Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ



Γράφει ο Νικόλαος Λιόκος
   Την εποχή της επάρατης σκληρής «δεξιάς» ο νόμος και η τάξη εφαρμόζονται καθημερινά. Αυτό θα μπορούσε να είναι τίτλος πρωτοσέλιδου από τις φυλλάδες που στηρίζουν επικοινωνιακά με νύχια και με δόντια την κουλοκυβέρνηση, αλλά καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.
   Μόλις πριν δύο μέρες οι ρομά της περιοχής της Περαίας, στο δήμο Θερμαϊκού, μια κατεξοχήν τουριστική περιοχή επιδόθηκαν και πάλι στις αθλοπαιδιές που γνωρίζουν καλά, στους εμπρησμούς. Ενώ είναι συχνό φαινόμενο να καίνε παλιοσίδερα και λάστιχα την περιοχή δίπλα στο στρατιωτικό αεροδρόμιο όπου είναι ο καταυλισμός τους, η τελευταία θεάρεστη πράξη τους αφορούσε τον εμπρησμό 25 αυτοκινήτων, τα οποία αφού απογύμνωσαν από τον εξοπλισμό τους είπαν να τα κάψουν ώστε η τοξικότητα και η μπόχα τους να καλύψει όλη την περιοχή.

Το πρόβλημα είναι σοβαρό και οι ομάδες αυτών των ρακένδυτων και ρυπαρών τύπων πέρα από τις κλοπές και την εγκληματικότητά τους καθημερινά προκαλούν με τη συμπεριφορά τους τόσο στην Περαία όσο και στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, όπου κανένας δεν τολμά να ανταπαντήσει στις αγριοφωνάρες τους.
   Όσον αφορά την αστυνομία, σε παλαιότερη επαφή κλιμακίου Συναγωνιστών είχαμε λάβει την απάντηση πως είναι αδύνατο να μπουν αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή. Φυσικά σε αυτή την κατάσταση οι αριστεροί δικαιωματάκηδες κάνουν την πάπια και δεν τολμούν να μιλήσουν αφού η νεοαριστερή ανώμαλη ιδεοληψία τους δεν το επιτρέπει. Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει το πρόβλημα των πολιτών. Οι ευπαθείς κάνουν αυτό που ξέρουν με την ανοχή του κράτους και την αριστερή ιδεολογική ηγεμονία που καταδυναστεύει την ψυχή και το μυαλό των Ελλήνων.
    Ο νέος Δήμαρχος Θερμαϊκού δήλωσε πως θα λύσει άμεσα το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουμε πια κανέναν και τίποτα στις ίδιες χιλιοειπωμένες υποσχέσεις. 
    Ως Λαϊκός Σύνδεσμος πιστεύουμε πως η καταστολή κάθε είδους εγκληματικής ενέργειας είναι υπόθεση του κράτους και θέμα πολιτικής βούλησης. Τη βούληση αυτή δεν την έχει και ούτε θα την έχει ποτέ η πολιτική ηγεσία του Κούλη παρά μόνο θα στήνει ΕΔΕ ευνουχίζοντας την ΕΛ.ΑΣ. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι «πατριώτες-δεξιοί!» ψηφοφόροι τους και να καταλάβουν πως δεν είναι τα πάντα οικονομία και η τσέπη τους. Από τη στιγμή που κάποιοι Έλληνες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους πρέπει όλοι να νιώθουν το βάρος πάνω τους, αλλά η δεσμοί μιας Εθνικής Λαϊκής Κοινότητας, την οποία οραματιζόμαστε, είναι ψιλά γράμματα για τους αριστεροδεξιούς παρτάκηδες.
ΥΓ 1: Προς τους καλοθελητές που θα μας κατηγορήσουν για ρατσισμό δηλώνουμε πως για κάθε ομάδα ανθρώπων ανεξαρτήτου φύλου ή καταγωγής, οι οποίοι θα ήταν ρακένδυτοι, ρυπαροί, προκλητικοί και εγκληματίες θα λέγαμε τα ίδια και χειρότερα. Αρκετά με τις αηδίες τους.
ΥΓ 2: Άραγε καταυλισμοί ρομά που καίνε λάστιχα υπάρχουν στις περιοχές που ζουν οι καλοαναθρεμμένοι «δεξιοί» πολιτικοί;
ΥΓ 3: Πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφτασαν άμεσα την περιοχή, ευτυχώς χωρίς να θρηνήσουμε θύματα πυροσβέστες που ίσως και να έτρωγαν καμιά αδέσποτη σφαίρα.