Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ «ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ» ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥΣ!



Σε ρεσιτάλ προκλήσεων αποδίδονται τις τελευταίες ημέρες τα κομμούνια του σφυροδρέπανου κουκουέ, απειλώντας με νέο Γράμμο – και μάλιστα με την υπογραφή «ΔΣΕ»! Διόλου τυχαία, οι προκλήσεις αυτές γίνονται στην επέτειο της συντριβής τους.
Έτσι, πομπώδες άρθρο που γράφτηκε στην ημιεπίσημη ιστοσελίδα των νοσταλγών του εαμοβουλγαρισμού (atexnos.gr), υπό τον άκρως προκλητικό τίτλο «Η Ιστορία δεν τελείωσε στο Γράμμο…» και με το σύνθημα «θα τα ξαναπούμε – ΔΣΕ» σε φωτογραφία συμμοριτών, καταλήγει ως εξής:
«… Οι «νικητές» της περιόδου 1946-1949, η αστική τάξη, γνωρίζει ότι η νίκη της αυτή είναι προσωρινή. Γι’ αυτό χτυπάνε το παρελθόν, έχοντας στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον. Ξέρουν καλά ότι παρά τις αντεπαναστατικές ανατροπές και τα πισωγυρίσματα της ιστορίας, η αντίθεση κεφαλαίου-εργασίας είναι ανειρήνευτη και πως οι σοσιαλιστικές επαναστάσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο τον 21ο αιώνα. Γνωρίζουν, εν τέλει, πως τον Αύγουστο του 1949 κέρδισαν μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Η Ιστορία δεν τελείωσε στο Γράμμο…».
Ξεκάθαρη η απειλή επανάληψης της κομμουνιστικής ανταρσίας κατά του Έθνους, από τα «παιδιά» του αρχιπροδότη Ζαχαριάδη!
Ο οποίος Ζαχαριάδης, είχε ξεστομίσει παρόμοιες απειλές και αμέσως μετά την συντριβή των συμμοριτών – και μάλιστα επισήμως, στις 16 Οκτωβρίου του 1949, μέσω του κουκουέδικου ραδιοφωνικού σταθμού του ΔΣΕ, με το γνωστό «…Ο ΔΣΕ δεν κατέθεσε τα όπλα, μονάχα τα έθεσε παρά πόδα». Αλλά, δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει ποτέ τις απειλές του αυτές…
Αν και τα κομμούνια έχουν πλέον αστικοποιηθεί –αποτελώντας μάλιστα το «μακρύ χέρι» του συστήματος και το καμάρι του «συνταγματικού τόξου»- δεν παύουν να ονειρεύονται νέους συμμοριτοπολέμους και νέες Πηγάδες. Ας το επιχειρήσουν, να τους τσακίσουμε για μια ακόμα φορά! Μόνο που τώρα, δεν υπάρχουν πλέον «Λαϊκές Δημοκρατίες» στα βόρεια σύνορά μας, για να καταφύγουν εκεί και να σωθούν!