Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΦΑΤΕ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ: ΣΥΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΞΙΦΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!


Άλλο ένα περιστατικό ενδεικτικό του «πολυπολιτισμού» που κατακλύζει την Ευρώπη σημειώθηκε στη νότια Στουτγκάρδη της Γερμανίας. 
Συγκεκριμένα, ένας 28χρονος από τη Συρία που ζει στη Γερμανία μαχαίρωσε και σκότωσε τον 36χρονο Γερμανο-Καζάκο συγκάτοικό του, στη μέση ενός δρόμου (!) και με πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Ο δράστης χρησιμοποίησε όπλο που μοιάζει με ξίφος, σύμφωνα με τις Αρχές, παρότι ορισμένα ΜΜΕ επικαλούμενα αυτόπτες μάρτυρες, μετέδωσαν ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με ματσέτα.
Ο Σύρος είχε απασχολήσει και παλαιότερα την γερμανική αστυνομία (Τι πρωτότυπο…).
Φέρεται να έφτασε στη χώρα το 2015 εν μέσω της εισροής «μεταναστών» που έφυγαν από τη Μέση Ανατολή και έλαβαν άδεια παραμονής. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο άντρας είχε βρεθεί στο στόχαστρο της αστυνομίας, πριν τη δολοφονία, καθώς είχε καταδικαστεί για κλοπές από κατάστημα και υλικές ζημιές.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των «αντιρατσιστικών» – «πολυπολιτισμικών» κοινωνιών στις οποίες, ας μη  γελιούνται όσοι την ψήφισαν, πιστεύει και η ΝΔ. 
Αυτό που δεν ξέρουν όμως είναι ότι ο «πολυπολιτισμός» δεν έρχεται για μερικούς, έρχεται για όλους! Περαστικά μας λοιπόν…
Κορίνα Πενέση