Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Η αποκάλυψη ενός προβοκάτορα με δήθεν... ανησυχίες για τον πατριωτικό χώρο


Βρε πως αλλάζουν οι καιροί…
Πριν από τις εκλογές, «καιγόταν» στην κυριολεξία για το παρόν και το μέλλον του λεγόμενου «πατριωτικού» χώρου και καθημερινά ανακάλυπτε και «κατήγγειλε» τα «λάθη» της Χρυσής Αυγής, καλώντας τους ψηφοφόρους να την «τιμωρήσουν». Ζητούσε δε από τους αναγνώστες του να του γράψουν τη γνώμη τους, φροντίζοντας ο ίδιος να γράφει κάθε φορά καμμιά εικοσαριά σχόλια, με διαφορετικά κάθε φορά ψευδώνυμα, για να δώσει «κατεύθυνση». Π.χ. «δεν ξαναψηφίζω Χρυσή Αυγή γιατί το σήμα της μοιάζει με τον αγκυλωτό σταυρό», «δεν ξαναψηφίζω γιατί το 2015 ο Μιχαλολιάκος είπε αυτό» και άλλα παρόμοια.
Μετά τις εκλογές του έφυγε αίφνης η… αγωνία για το «πατριωτικό κίνημα», κι άρχισε να γλύφει ασυστόλως τον Κούλη Μητσοτάκη και τους συν αυτώ.
Μέχρι και για… ξετρελαμένες στην θέα του… ομορφάντρα Κούλη γυναίκες υπαλλήλους του υπουργείου Μεταφορών, έγραψε. Που κατά την πρόσφατη επίσκεψή του εκεί, άλλες… λιποθυμούσαν από την… ομορφάδα και την… αρρενωπότητά του, κι όσες δεν λιποθυμούσαν έσπευδαν να του ζητήσουν… αυτόγραφα.
Επίσης, γράφει καθημερινά ύμνους για τον… «οδοστρωτήρα» Χρυσοχοΐδη, που «γράφει ιστορία», για τον Μπουμπούκο που «βάραγε σα χταπόδι» τον Τσίπρα στη βουλή και δια τους υπολοίπους υπουργούς της… εθνικής ημών κυβερνήσεως.
Φυσικά, σ’ αυτού του είδους τις αναρτήσεις δεν ζητάει την… βοήθεια του κοινού, τα δε σχόλια είναι απενεργοποιημένα. 
Ερώτημα: τόσο λιγούρια για μπράβο και για ζήτω είναι οι Κούληδες, που δεν διστάζουν να εκθέτουν τους ανθρώπους τους – ακόμα και αυτούς των… «ειδικών αποστολών»; Την επόμενη φορά πως θα τους χρησιμοποιήσουν ξανά, για να εξαπατήσουν τους πατριώτες.