Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

«ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ… ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!


Με γελοία επικοινωνιακά τεχνάσματα αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης, που είναι φαινόμενο των ημερών της.
Έτσι, αντί να εφαρμόσει αυτά τα πομπώδη που έλεγε προεκλογικά (φύλαξη συνόρων, απελάσεις, κ.τ.λ.), «διέρρευσε» στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της πως θα προχωρήσει σε «αποσυμφόρηση» της Μόριας Λέσβου, μεταφέροντας 1.002 «προσφυγάκια» σε καταυλισμό στη Νέα Καβάλα.
Μόνο που το πρόβλημα στην Λέσβο –και όχι μόνον εκεί- δεν είναι αυτοί οι χίλιοι, αλλά οι πολλές χιλιάδες που συνωστίζονται εκεί.
Κι όταν μόνο μέσα στον Αύγουστο έχουν μπουκάρει στην Λέσβο πάνω από 7.000 «προσφυγάκια», είναι γελοίο  να λένε πως θα… ανακουφίσουν το νησί παίρνοντας χίλια και μεταφέροντας το πρόβλημα αλλού.
Βέβαια, αυτό το κάνουν για να δείξουν ότι κάτι κάνουν, γιατί έχει αρχίσει να πέφτει πολύ βρισίδι από τους παραπλανημένους ψηφοφόρους τους!  
(ΥΓ): Ωραίο κι αυτό… Ο Δένδιας κάλεσε τον Τούρκο πρέσβη και του εξέφρασε την… δυσαρέσκειά του για την χαλάρωση των μέτρων αποτροπής του ερχομού των «προσφύγων» στο Ελλαδιστάν. Πολύ αστείο! Ο μόνος τρόπος αποτροπής είναι το σφράγισμα των συνόρων και οι απελάσεις, α λα Σαλβίνι!  Τα υπόλοιπα είναι για τους κουτούς!