Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΊΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκατοντάδες Συναγωνιστές με μια λιτή τελετή, όπως αρμόζει στον πνευματικό πατέρα του σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού, τίμησαν την μνήμη του Ίωνος Δραγούμη, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 31 Ιουλίου του 1920.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Συναγωνιστής Γρηγόρης Χιώτης, ο οποίος επισήμανε το διαχρονικό κάλεσμα του Ίωνος Δραγούμη για την σωτηρία της Μακεδονίας μας. Ενώ  επισήμανε χαρακτηριστικά ότι η Χρυσή είναι εδώ και συνεχίζει να δίνει τους αγώνες της και να τιμά τους πατέρες του Έθνους όπως ξέρει να κάνει εδώ και δεκαετίες .

Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος με έναν σύντομο χαιρετισμό τόνισε ότι η επιτροπή Εθνικής Μνήμης τιμά τον κίονα του Ελληνικού εθνικισμού  Ιώανα Δραγούμη,ενώ αναφέρθηκε στην επιτροπή Εθνικής μνήμης που ήταν μια πρωτοβουλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου πρίν από αρκετά χρόνια . Είναι η επιτροπής εθνικής μνήμης και η Χρύση Αυγή που κρατά χρόνια τώρα ζωντανά την μνήμη όλων  των ιστορικών  γεγονότων του Έθνους που το κράτος ηθελημένα προσπαθεί χρόνια τώρα να αποκρύψει όπως τα  Ίμια , ο Μελγαλάς και οι μάχες στον  Γράμμο και το βίτσι , έτσι και σήμερα είμαστε εδώ μέσα στο θέρος που άλλοι βρίσκονται στις παραλίες και άλλοι εγκαταλείπουν το καράβι γιατί νομίζουν ότι βουλιάζει για να τιμήσουμε τον Ιώανα Δράγουμη .

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής, Νίκος Λεμοντζής , αναφέρθηκε εκτενώς στη ζωή και το έργο του Ίωνος Δραγούμη ενώ προέτρεψε να μελετήσουν όλοι τα έργα του Ίωνα Δραγούμη, να αφουγκραστούμε τα μηνύματα και τις ιδέες του, να κάνουμε πράξη την ιερή παρακαταθήκη που κληρονομήσαμε μέσα από σκληρό αγώνα για πατρίδα και λαό μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής
Ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ίωνος Δραγούμη ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος. 

Ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση μνήμης του Ίωνα Δραγούμη δηλώνει ότι η Χρυσή Αυγή δεν τελειώνει όσο και αν αυτό προσπαθεί να περάσει ένα ολόκληρο σύστημα . Σήμερα είναι η επέτειος της δολοφονίας του Ίωνα Δραγούμη που κανείς δεν θυμάται εκτός από τους χρυσαυγίτες που κρατούν ψηλά τις σημαίες για την αιωνία Ελλάδα, για το πνεύμα του Ίωνα Δραγούμη, που δεν έσβησε και που το συνεχίζουμε εμείς οι έλληνες εθνικιστές.