Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Πιστοί όταν ο καιρός το επιβάλλει



Η ζωή πολλές φορές φροντίζει να τα φέρνει έτσι ώστε να υποβάλλει τους πάντες σε δοκιμασίες. Μέσα από αυτές, άλλοι γίνονται πιο δυνατοί, άλλοι καταρρέουν, άλλοι σχηματίζουν συνείδηση, άλλοι αλλοτριώνονται, προδίδουν, μειοδοτούν. Και δεν έχει σημασία ούτε ποιος στάθηκες στο παρελθόν ούτε τι θα γίνεις στο μέλλον, διότι στην πραγματικότητα αυτό που δείχνει προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα δεν είναι άλλο από την υπάρξη συνέχειας.
Σε στιγμές συγκεριμένες, ένας ανόητος μπορεί να φανεί έξυπνος, ένας έξυπνος αντίστοιχα ανόητος. Το ίδιο συμβαίνει και με το αντιθετικό ζεύγος του δειλού και του θαρραλέου. Σε συγκεκριμένες συνθήκες και με συγκεκριμένες συνισταμένες, ένας τιποτένιος μπορεί να φαντάζει σπουδαίος, δεν είναι άλλος από τον σπουδαιοφανή, ενώ ένας σπουδαίος να φέρεται ταπεινά και να εργάζεται σιωπηλά για το καλό του Σκοπού και της Ιδέας. Και όλες αυτές οι σκέψεις απορρέουν από τις πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με τον Λαικό Συνδεσμο Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, υπό την αιγίδα του ανθρώπου που ακούραστα το έχτισε βήμα βήμα και το οδήγησε μέχρι σήμερα με επιτυχία.
Συνέχεια λοιπόν, να η πιο σημαντική ποιότητα στην σημερινή εποχή. Κι αν θα πρέπει να αναλογιστούμε τι συνιστά συνέπεια, αυτό δεν είναι άλλο από δυο πράγματα: οι αταλάντευτοι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, πιστοί στην Ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού, αφοσιωμένοι στην αγάπη για την Πατρίδα και το Κίνημα, που σιωπηλά, μεθοδικά και αγνά πορεύονται τον δύσκολο δρόμο της ιδεολογικής αρτίωσης, τον δρόμο του πολιτικού στρατιώτη, παρόντες σε κάθε κάλεσμα της Πατρίδας και του Κινήματος, με κοινό στόχο την απελευθέρωση του Έθνους από τους δυνάστες, όποια μορφή κι αν προσλαμβάνουν αυτοί και οι πολέμιοι του Κινήματος, αυτοί που από σύμπλεγμα κατωτερότητας, ανθελληνικό μένος, οικονομικό συμφέρον, αριστερό στραβισμό, μπολσεβικικό μίσος επιθυμούν την εξαύλωση της Χρυσής Αυγής, ονειρεύονται λαϊκά δικαστήρια, δίκες της Νυρεμβέργης, παύση της πολιτικής και ακτιβιστικής δραστηριότητάς μας.
Στον μακρύ κατάλογο αυτών που εχθρεύονται το Κίνημα προστέθηκαν πρόσφατα και κάποιοι που ξέχασαν ότι αυτό το ίδιο το Κίνημα είναι που τους ανέδειξε. Ας είναι. 40 χρόνια μετράει η ύπαρξη του Κινήματος και η δραστηριοποίησή του για το καλό της Πατρίδας. 40 χρόνια και ο λυσσαλέος αγώνας του Συστήματος να μας καθυποτάξει με τα μύρια όπλα του, τους υποτακτικούς και τους χρήσιμους ηλιθίους του.
Ας γνωρίζουν καλά και οι μεν και οι δε, από όποια βάση κι αν εκκινούν: η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και ο Αγώνας συνεχίζεται.

Νικόλαος Κυριακίδης

ΠΗΓΗ