Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ!



Είναι γεγονός ότι το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019 προκάλεσε θλίψη και απογοήτευση στον κόσμο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σε αυτούς που παραμένουν πιστοί, σε αυτούς που δεν πρόδωσαν την Σημαία και τα Ιδανικά μας. Πολεμήσαμε ενάντια σε ένα ολόκληρο σύστημα, είχαμε απέναντί μας όλα τα πολιτικά κόμματα, όλους τους ολιγάρχες, όλα τα ΜΜΕ, όλους τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς και είναι γεγονός ότι το αποτέλεσμα αυτό δημιούργησε σύγχυση και βαθειά απογοήτευση γιατί δεν το περίμενε κανείς, ούτε ακόμη και οι εχθροί μας! 
Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες όλοι οι δημοσκόποι στους τηλεοπτικούς σταθμούς έλεγαν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή … Κάποιοι όμως ήξεραν … και το ήξεραν από το πρωί της Κυριακής, το ήξεραν πριν ακόμη ανοίξουν οι κάλπες και το ήξεραν γιατί το μεθόδευσαν! 
Λαβαίνοντας την ευκαιρία το σύστημα, που πολεμάει τόσο σκληρά τόσα χρόνια την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αμέσως μετά τις εκλογές προχώρησε σε μία επίθεση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με συνεχή δημοσιεύματα στον τύπο αλλά και στους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “διαλύεται”. Δεν έλειψαν και κάποιες αποχωρήσεις, οι οποίες συμπλήρωσαν την όλη εικόνα στην γενικότερη προσπάθεια να κτυπηθεί ανελέητα το Κίνημά μας.
Από εμάς εξαρτάται Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες το μέλλον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Από εμάς εξαρτάται εάν θα κατορθώσουμε να ξεριζώσουμε κάθε τι σάπιο και διεφθαρμένο από το Κίνημά μας, να δείξουμε ένα ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ στον Λαό, να αντιμετωπίσουμε την συνωμοσία της σιωπής εναντίον μας, να εξουδετερώσουμε την πέμπτη φάλαγγα των ψευτοεθνικιστών λακέδων του συστήματος. 
Τίποτε δεν τέλειωσε εάν εμείς το πιστέψουμε και αγωνιστούμε γι’ αυτό. Έχουμε στο πλευρό μας 165 χιλιάδες Υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες, ένα σημαντικό μέρος της Νεολαίας, της Νεολαίας που τίμησε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το υψηλότερο ποσοστό σε σύγκριση με τις άλλες κατηγορίες ψηφοφόρων! Έχουμε στο πλευρό μας αυτούς που είναι αληθινοί Εθνικιστές και Ιδεολόγοι και οι οποίοι απέναντι στην νεοφιλελεύθερη εθνομηδενιστική λαίλαπα που έρχεται είμαστε βέβαιοι ότι θα αντισταθούν! 
Τον καιρό που συνέρρεαν στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πλήθη πολλοί μου έλεγαν “μόνο να μη μας προδώσετε”. Τελικά μας πρόδωσαν αυτοί. Εμείς, όμως, συνεχίζουμε τον αγώνα για την Τιμή μας, για μια Ιδέα Αιώνια, που έρχεται μέσα από τα χιλιάδες χρόνια της ένδοξης Ιστορία μας, για μια Νέα Ελλάδα. Σε αυτόν τον αγώνα “ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ” έχετε χρέος να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ