Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΣΤΑ «ΝΕΑ»: «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ: ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!»


Κομπάζει για αυτούς που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή και τώρα ψήφισαν ΝΔ
Στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” ο Μπογδάνος έγραψε άρθρο με τίτλο: “ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ: ΝΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!”. 
Απαντώντας σε αυτούς που κατηγορούν την Ν.Δ. ότι την ψήφισαν πρώην Χρυσαυγίτες, δηλώνει υπερήφανος ότι κατάφεραν να πάρουν αυτούς τους ψήφους «εξοβελίζοντας έτσι τους φασίστες από το κοινοβούλιο” και γράφει χαρακτηριστικά: 
Άλλωστε, στις δημοκρατίες έτσι τελειώνει κανείς με τους ολοκληρωτιστές, τους ρατσιστές και τα δολοφονικά τάγματα εφόδου- στην κάλπη, όχι δια της αυτοδικίας στους δρόμους. Με θετικό προγραμματικό λόγο, που αποδεικνύει ότι η δημοκρατία είναι ικανή να υπερασπιστεί αποτελεσματικά και υπερήφανα τα εθνικά δίκαια και συμφέροντα, να εγγυηθεί την ασφάλεια και την νομιμότητα για κάθε πολίτη, να δημιουργήσει πολλές νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές”. 
Πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν εξασφαλίσει όλα αυτά η Νέα Δημοκρατία, τότε δεν τέλειωσε με τους Εθνικιστές, τους οποίους χαρακτηρίζει με τρόπο χυδαίο ο γυρολόγος των ΜΜΕ Μπογδάνος. Εάν η Ν.Δ. αποδειχθεί που θα αποδειχθεί ανεπαρκής να υπερασπιστεί τα εθνικά δίκαια, πράγμα που ήδη συμβαίνει, τόσο με το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών, όσο και με τις τουρκικές προκλήσεις, εάν η Ν.Δ. δεν μπορέσει να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών, που δεν θα μπορέσει και ήδη η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση συνεχίζονται, εάν δεν κατορθώσει που δεν θα κατορθώσει να δημιουργήσει νέες και καλά αμειβόμενες δουλειές, εάν αποτύχει σε ΟΛΑ αυτά, τότε ο δρόμος είναι και πάλι ανοικτός για μία δυναμική επιστροφή των Εθνικιστών και στο κοινοβούλιο.
“Για να τσακίσει τους φασίστες σε κάθε γειτονιά” ο κάθε Μπογδάνος, πρέπει στην πράξη να αποδείξει ότι υπάρχει εθνική υπερηφάνεια, νόμος και τάξη και ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και αυτά δεν πρόκειται να τα επιτύχει η Νέα Δημοκρατία, όντας γνήσια συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στα πλαίσια της ξενόδουλης μνημονιακής πολιτικής. 

ΠΗΓΗ