Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΨΕΥΤΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας που έλαβαν χώρα σε δύο πολιτείες της Αμερικής έφεραν ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ελεύθερη πρόσβαση στα όπλα και το κατά πόσο υπεύθυνη μπορεί να θεωρηθεί μία πολιτεία η οποία παραχωρεί το δικαίωμα στην αυτοπροστασία στα χέρια των πολιτών. Η συζήτηση αυτή όμως δεν αφορά μόνο τους Αμερικανούς, αλλά φαίνεται να απασχολεί όλο και πιο έντονα και πολλούς ντόπιους «παντογνώστες», οι οποίοι αρέσκονται στο να αραδιάζουν ουτοπικές θεωρίες για να καλύψουν την έλλειψη γνώσης, αλλά και πολιτικής εντιμότητας που τους χαρακτηρίζει.
Ασφαλώς και κάθε είδους έγκλημα και δολοφονική ενέργεια είναι πράξεις καταδικαστέες, αλλά γίνεται ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με εμάς. Για τους πάσης φύσεως αριστεριστές και μπολσεβίκους το έγκλημα δεν αποτελεί πάντοτε κατακριτέα πράξη, αφού πολλές φορές δικαιολογείται ή χρησιμοποιείται ως πολιτικό εργαλείο ανάλογα με την ταυτότητα του δράστη ή του θύματος. Έτσι, στην περίπτωση των μαζικών δολοφονιών στην Αμερική από «μισαλλόδοξους» -όπως χαρακτηρίστηκαν- οι ιθαγενείς χίππηδες εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες πρακτικές της ρατσιστικής, λευκής κοινωνίας των Αμερικανών που δολοφονεί αθώους, αδιαφορώντας φυσικά για το ότι στην επίσης λευκή, ελληνική κοινωνία, της οποία αποτελούν μέλη, τα εγκλήματα των ιδεολογικών τους συγγενών και των προστατευόμενων τους «ευπαθών», περνάνε απαρατήρητα.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο. Στην περίπτωση της Αμερικής οι δήθεν ειρηνιστές ζητούν την κατάργηση των όπλων γιατί με αυτά δολοφονούνται αθώοι άνθρωποι, αλλά στην περίπτωση των ευρωπαϊκών κρατών όπου μόνο τις τελευταίες δύο ημέρες έλαβαν χώρα εξίσου ανατριχιαστικά εγκλήματα από λαθρομετανάστες, όπως η δολοφονία Γερμανού με… σπαθί από «ευπαθή» μετανάστη στην Στουτγάρδη ή το σπρώξιμο ενός 8χρονου αγοριού στις γραμμές του κεντρικού  σιδηροδρομικού σταθμού της Φρανκφούρτης επίσης από λαθρομετανάστη εξ Αφρικής -αλλά κάτοικο… Ελβετίας- δεν απαιτούν την πάταξη της λαθρομετανάστευσης ή την κατάργηση της οπλοφορίας των ξένων, αλλά την πάταξη του ρατσισμού!
Σε τελική ανάλυση για τους υπέρμαχους του ψευτοανθρωπισμού ο λαθρομετανάστης θα αποτελεί πάντα το θύμα των περιστάσεων κι ως εκ τούτου η εισαγόμενη εγκληματικότητα θα αποτελεί γι’ αυτούς μία αναγκαία παρενέργεια για την ενσωμάτωση τους στις νέες τους κοινωνίες. Η μόνη λύση για την πάταξη της αθρόας εισβολής ξένων στην Ευρώπη και της εγκληματικότητας που παράγουν τα αλλεπάλληλα προσφυγικά κύματα είναι η εφαρμογή σκληρών κατασταλτικών μέτρων και αυστηρών ποινών πριν να είναι αργά για τους Ευρωπαίους, αλλά και για τους Έλληνες οι οποίοι δεν έχουν ακόμη βιώσει στην πλήρη έκταση του τα «ευεργετικά» παράγωγα της πολυπολιτισμικότητας.

ΠΗΓΗ