Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Βαρβιτσιώτης: «Επιτακτική η εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, η Ελλάδα στηρίζει την… “Βόρεια Μακεδονία”»!



Παρίσταναν τους «μακεδονομάχους» μέσα στην προεκλογική περίοδο, πήραν 40% με «ατζέντα Χρυσής Αυγής» και φυσικά μετά το κλείσιμο της κάλπης οι μάσκες πέφτουν! Τώρα «πατριώτες» που στηρίξατε ΝΔ, βγάλτε τον σκασμό και δείξτε… σεβασμό στην προδοσία της Μακεδονίας μας.
Έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι η επιστολή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (αναπληρωτής ΥΠΕΞ) στον σκοπιανό ομόλογό του, έρχεται την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με την καγκελάριο Μέρκελ, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει λάβει τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από την ΝΔ, ότι στην περίπτωση των Πρεσπών ισχύει η αρχή του pacta sunt servanda, δηλαδή «οι συμφωνίες τηρούνται».
Το δημοσίευμα εμφανίζεται στο ψευτο-«μακεδονικό» πρακτορείο ειδήσεων και σε αυτό, εμφανίζεται ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να δηλώνει πως "είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η τήρηση της συμφωνίας των Πρεσπών"!!! Στην επιστολή τονίζεται ότι για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί “στρατηγική προτεραιότητα” η ενταξιακή πορεία των Δυτ. Βαλκανίων στην ΕΕ και ότι στο πλαίσιο αυτό "η Ελληνική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να υποστηρίξει σθεναρά τις υποψηφιότητα της «Βόρειας Μακεδονίας» για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση"!
Το περιεχόμενο της επιστολής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ από την Νέα Δημοκρατία τις τελευταίες 24 ώρες. Και πώς να διαψευστεί; Αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν εξ αρχής υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και εμφάνιζε δήθεν αντιρρήσεις μόνο για την γλώσσα και την εθνικότητα. Για το όνομα της Μακεδονίας μας, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ είχε δηλώσει ότι… «δεν είναι πρόβλημα, θα ξεχαστεί».
Όσοι λοιπόν ξεχνούν, καλό... κατήφορο να έχουν στους συμβιβασμούς και τις εθνικές υποχωρήσεις. Ας ετοιμαστούν σύντομα να υποδεχθεί ο Μητσοτάκης τους, τον σκοπιανό ομόλογό του και να τον καλωσορίσει ως πρωθυπουργό της «Βόρειας Μακεδονίας». Εμείς πάντως δεν θα ξεχάσουμε ούτε την προδοσία της ΝΔ, ούτε τον βρώμικο ρόλο των «εθνικοπατριωτών» που την στήριξαν στις τελευταίες εκλογές.