Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

“Πατριώτες” σε διατεταγμένη υπηρεσία - Ο βρώμικος πόλεμος συνεχίζεται και μετά τις εκλογές



Είναι πράγματι εξοργιστικό να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους, που πουλάνε “πατριωτισμό” με το αζημίωτο να ασκούν κριτική σήμερα στην Νέα Δημοκρατία όταν σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν έλεγαν λέξη!
Δεν είχαν ακούσει ποτέ τους τον Μητσοτάκη να λέει ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών, δεν είχαν διαβάσει ποτέ τους τα άρθρα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, στα οποία έγραφαν ότι δεν είναι δυνατόν να καταργηθεί η συμφωνία των Πρεσπών! Τίποτε από όλα αυτά δεν είχαν ακούσει… Δεν είχαν δει επίσης στην Βουλή τον Δένδια να απορρίπτει το αίτημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ περί αντισυνταγματικότητος της συμφωνίας των Πρεσπών και να τον χειροκροτούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Αντίθετα, έβλεπαν τα χίλια μύρια κακά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ακολουθούσαν την γραμμή της βρώμικης προπαγάνδας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι δήθεν υπάρχει μυστική συνεννόηση μεταξύ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση της δίκης! Αλήθεια, ρουφιάνοι τώρα που η δίκη διέκοψε για σχεδόν ενάμιση μήνα υπάρχει συνεννόηση μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Αλλά τώρα δεν λέτε λέξη. Η βρώμικη προπαγάνδα σας έπιασε, εξαπατήσατε πολλούς και πλέον ανάγκη δεν την έχετε.
Είναι όμως, επαναλαμβάνουμε εξοργιστικό να βλέπεις αυτούς τους ίδιους θλιβερούς τύπους με τις σκοτεινές διαδρομές, που παριστάνουν βεβαίως-βεβαίως τους “πατριώτες” να προσπαθούν και τώρα μετά τις εκλογές σαν άγαρμποι φασουλήδες να γράφουν κατά των υπουργών της Νέας Δημοκρατίας, που μίλησαν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών. Γιατί δεν τα λέγατε αυτά πληρωμένοι κονδυλοφόροι πριν τις εκλογές; Τότε, στην περίοδο εκείνη κατά την οποία διακινούσατε ψευδολογίες και λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κατεδίωκε αντιδημοκρατικά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, παραβιάζοντας τα δικαιώματά μας ακόμη και στην προεκλογική περίοδο.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το μόνο κόμμα που ο πρόεδρός του δεν παραχώρησε συνέντευξη όπως προέβλεπε το φύλλο της εφημερίδος της κυβερνήσεως για όλα τα κόμματα προεκλογικά, ήταν ο μόνος επικεφαλής κόμματος, που σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν έλαβε ούτε μία πρόσκληση από τηλεοπτικό σταθμό και όμως, εσείς υποστηρίζατε “πατριώτες” της πεντάρας, γαλανόλευκα ράκη, αποκριάτικα ότι εμείς οι Χρυσαυγίτες είμαστε με το σύστημα.
Γιατί συνεχίζετε όμως και “παίζετε” τους “ελληναράδες” και τους “πατριώτες” και μετά τις εκλογές; Φαίνεται πως η αποστολή σας δεν τέλειωσε… Θα παραμείνετε συνεπείς στην εργολαβία σας να παγιδεύετε αφελείς πατριώτες και να τους επιβάλλετε την υποταγή στο σύστημα. Δυστυχώς για εσάς υπάρχει και θα υπάρχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


ΠΗΓΗ