Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ «ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ»: «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ


Κακόμοιροι «μετανάστες» στη Γερμανία θα παρακολουθούν μαθήματα στα οποία θα υπάρχουν και σχετικά βίντεο και που θα έχουν στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να καταλάβουν την έννοια του προσωπικού χώρου και να τους μάθουν πώς να αντιδρούν αν μία γυναίκα τους απορρίψει.
Η σεξουαλική εκπαίδευση που στοχεύει στο να διδαχθούν οι «μετανάστες» τα πρότυπα της γερμανικής κοινωνίας στο ζήτημα, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Βερολίνο όπως μεταδίδουν τα Μέσα.
Το συγκεκριμένο μάθημα διεξάγεται για την ώρα μόνο στην πρωτεύουσα, παρότι η γερμανίδα επίτροπος ενσωμάτωσης Ανέτ Βίντμαν – Μάουτζ ζήτησε ευρύτερη εφαρμογή στον απόηχο της υπόθεσης ομαδικού βιασμού στο Φράιμπουργκ «στον οποίο 10 από τους 11 υπόπτους είναι πρόσφυγες».
Τα ζητήματα που συζητιούνται στο μάθημα αγγίζουν μία γκάμα ευαίσθητων ζητημάτων, όπως πώς να αποφασίσεις αν μία γυναίκα θέλει να εμπλακεί σε σεξουαλικές δραστηριότητες και πώς κάποιος πρέπει να αντιδράσει αν απορρίψει τις προθέσεις του.
Ένα από τα βίντεο που προβάλλονται στην τάξη χρησιμοποιεί μεταφορά για να δείξει τη διαφορά μεταξύ του βιασμού και του σεξ με συναίνεση.
«Είναι σαν να ρωτάς ένα άτομο αν θέλει τσάι. Αν απαντήσει “ναι, θα ήθελα” είναι επειδή θέλει ένα τσάι. Αν διστάσει μπορείς να φτιάξεις το τσάι και να ξαναρωτήσεις. Και αν κάποιος λέει “όχι ευχαριστώ” μην φτιάξεις τσάι και μην θυμώσεις, το ίδιο συμβαίνει και με τη σεξουαλικότητα» αναφέρεται στο βίντεο στα αγγλικά.
Άλλο βίντεο εξηγεί τι απόσταση πρέπει να διατηρείς από ένα άτομο προκειμένου να μην εισβάλεις στον προσωπικό του χώρο.
Έτσι είναι… Όταν θέλεις να είσαι από τους πρωτοπόρους στον πολυπολιτισμό και την ισλαμοποίηση, καταλήγεις να κάνεις  μαθήματα για τα αυτονόητα στους αλλόθρησκους που κατακλύζουν την Ευρώπη. 
Γιατί πολύ απλά ξέρεις, εσύ ο «αλληλέγγυος» και «αντιρατσιστής» ότι αυτοί δεν ήρθαν για να σεβαστούν αλλά για να καταστρέψουν. Δεν ήρθαν για να ενσωματωθούν, αλλά για να ενσωματώσουν. 
Ευρώπη ΞΥΠΝΑ, είναι ήδη αργά! 
Κ.Π.

ΠΗΓΗ