Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΑ: ΠΟΡΕΙΑ «ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ» ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!


Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα να… διαμαρτυρηθούν τα άτομα τα οποία κινούνται εκτός νόμου εδώ και δεκαετίες απολαμβάνοντας μια αξιοσημείωτη ανοχή και επιείκεια από τα όργανα και τους μηχανισμούς του κράτους.
Πάνω από 500 αναρχικοί πραγματοποίησαν πορεία στα Εξάρχεια κατά των αστυνομικών παρεμβάσεων, με αφορμή τις πρόσφατες εκκενώσεις κτιρίων. Μιλάνε αυτοί οι οποίοι κάνουν καταλήψεις σε δημόσια κτίρια και τα μετατρέπουν σε γιάφκες με την ανοχή της αστυνομίας και του κράτους το οποίο δήθεν επιθυμούν να καταλύσουν.
Αυτοί οι άεργοι νεαροί, γόνοι συνήθως μεγαλοαστικών – πλουτοκρατικών οικογενειών, που έχοντας εκ γενετής λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα κουνάνε το δάχτυλο στο ίδιο το καθεστώς που τους θρέφει τόσα χρόνια. Είτε είναι αριστερό, είτε κυρίως, «δεξιό». 
Βλέπετε, η αριστερά και η τρομοκρατία είναι οι ιερές αγελάδες που κανείς δεν τις πειράζει, αντιθέτως τις στηρίζουν, κυρίως αυτοί που «τιμούν τους αγώνες της»…
Γιατί στη Μπανανία Ελλαδιστάν, δικαίωμα λόγου έχουν μόνο τα κομμούνια, οι αναρχικοί και οι ομοφυλόφιλοι, άφυλοι και το συνάφι τους.
Η πορεία «έκλεισε» παραδοσιακά, με επεισόδια, όταν περίπου 40 άτομα εμφανίστηκαν από την οδό Τοσίτσα, πέταξαν δύο μολότοφ και πέτρες και ξύλα κατά αστυνομικών και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Σπάστε τα όλα παιδιά και μην αφήνετε τίποτα. Σάμπως ποιος θα σας σταματήσει; Ο… «οδοστρωτήρας» ή οι «Πάνθηρες»;

Κ.Π.