Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; «ΕΙΣ ΣΑΡΚΑΝ ΜΙΑΝ» ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΑΔΙΚΟ!


Γράφει ο Αντίοχος
Έχει βάλει πλώρη να γίνει ο «Καμμένος» του Μητσοτάκη και να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα (όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά!) ο Κούλης Βελόπουλος και κανένας και τίποτα δεν τον σταματά. Συγκυβέρνηση θα γίνει με τον… τσαμπουκά.
Έτσι, χθες το βράδυ το κόμμα που ψήφισαν κάποιοι πατριώτες για να κάνει… αντισυστημική αντιπολίτευση, υπερψήφισε μαζί με την Νουδούλα  το άρθρο 64 για το πανεπιστημιακό άσυλο.
Θα αντιτείνουν κάποιοι, ότι ο συγκεκριμένος νόμος ήταν… ειδική περίπτωση. Πολύ σωστά! Κι αν ήταν στη βουλή η Χρυσή Αυγή, δεν θα το καταψήφιζε – παρά τις ασάφειες που έχει. Αλλά δεν θα το υπερψήφιζε κιόλας. Γιατί το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ο νόμος, αλλά η εφαρμογή του, καθότι το «άσυλο» είχε καταργηθεί και παλαιότερα από τη βουλή με τον νόμο της Διαμαντοπούλου, αλλά ο νόμος δεν εφαρμόστηκε ΠΟΤΕ, ούτε επί του… σκληρού Σαμαρά.
Αντί, λοιπόν, να δηλώσει ότι ναι μεν συμφωνεί με τον νόμο για την κατάργηση του ασύλου, αλλά επιφυλάσσεται για την εφαρμογή του, η «Ελληνική Λύση» έσπευσε να προστεθεί εν λευκώ στην κυβερνητική πλειοψηφία. Πραγματικά δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από δαύτους!