Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

H “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ



Η επικεφαλής της "Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία" Περιφερειακή Σύμβουλος, Μαρία Μπίλλη παρευρέθη στην έκτακτη συνάντηση κατοίκων των παραλίων του Δήμου Τεμπών Λάρισας καθώς και των Συλλόγων Τουριστικών Επιχειρήσεων και Καταλυμάτων ΠΕ Λάρισας παρουσία του Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου του Δ.Τεμπών με αφορμή την εγκατάσταση παράτυπων μεταναστών στην περιοχή των παραλίων του Δήμου.
Ακούστηκαν οι απόψεις των επίσημων φορέων και συλλόγων οι οποίοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα μιας τέτοιας απόφασης από πλευράς Υπουργείου Δημ.Τάξης, καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής που στην συντριπτική τους πλειονότητα φαίνονται αποφασισμένοι να μην δεχθούν τετελεσμένα.


Όταν η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας ζήτησε να τοποθετηθεί, μικρή μερίδα των διοργανωτών προσπάθησε να την εμποδίσει με αστείες δικαιολογίες. Παίρνοντας ωστόσο τον λόγο η Μαρία Μπίλλη τόνισε ότι η μεταφορά αλλοθρήσκων λαθρομεταναστών, 70 και πλέον εθνικοτήτων, τόσο στα νησιά μας όσο και στην ενδοχώρα είναι πασιφανές ότι αποτελεί οργανωμένο σχέδιο κατά της Πατρίδος, της Θρησκείας και του Έθνους μας με σκοπό την αλλοίωση της εθνολογικής μας ταυτότητας. Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται κυριολεκτικά υπό διωγμό, τα σύνορα της Ελλάδας χερσαία και θαλάσσια είναι διάτρητα, το αίσθημα ασφαλείας μηδενικό ανάμεσα στους Έλληνες πολίτες και ο φόβος επικρατεί τόσο στις ανοχύρωτες πόλεις όσο και στην Ελληνική ύπαιθρο για αυτά που έρχονται.
Ως μόνη λύση είναι η αφύπνιση των Ελλήνων και ο διαρκής αγώνας με κάθε τρόπο ώσπου να ανακτηθεί η ανεξαρτησία και η Εθνική κυριαρχία της χώρας. Η Περιφερειακή Σύμβουλος τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει τους Έλληνες Εθνικιστές από το να βρίσκονται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού που είναι αντιμέτωπος με ανάλγητες, ενδοτικές και επικίνδυνες για τα εθνικά συμφέροντα πολιτικές ηγεσίες.
Η "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία" θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των Θεσσαλών και θα αντιταχθεί με όλες τις δυνάμεις σε όσους επιβουλεύονται την ακεραιότητα της Πατρίδος.