Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΜΑΣΤΟΥΡΟ – ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ!

Συνελήφθησαν στη Σάμο τρία «προσφυγάκια» (αγνώστου προελεύσεως, γιατί ισχύει και επί Νουδούλας η «άνωθεν εντολή» που είχε δοθεί επί ΣΥΡΙΖΑ, να μην ανακοινώνονται οι εθνικότητες των αλλοδαπών κακοποιών γιατί θεριεύει ο… ρατσισμός), ηλικίας 21, 24 και 18 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς και για τα αδικήματα της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, τα τρία «προσφυγάκια» αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε υποδείξεις αστυνομικών, επιτέθηκαν εις βάρος τους, τους τραυμάτισαν κι έσκισαν τις στολές τους, επειδή τόλμησαν να τα ελέγξουν! Στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία 1 χάρτινη συσκευασία, που περιείχε χασίς.
Να τα χαίρονται οι Κούληδες (Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Πλεύρηδες, Κυρανάκηδες και λοιποί… εθνικόφρονες) και να φροντίσουν για την σύντομη μεταφορά τους σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδος. Κατά προτίμησε σε περιοχές που υπάρχουν χασισοκαλλιέργειες, για να μη μείνουνε… χαρμάνια!