Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΑΣΚΑΡΑ! ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ!

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο μασκαράς Μπουμπούκος είχε δηλώσει υπερηφάνως πως «από τον Έβρο πλέον δεν μπαίνουν μετανάστες».
Ποια είναι η αλήθεια; «Εκατοντάδες μετανάστες διέρχονται καθημερινά από τη Ροδόπη με την Αστυνομία να αδυνατεί πλέον να τους ελέγξει τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού όσο και λόγω περιορισμένων οχημάτων σε αριθμό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό», αναφέρει σχετικά η «Φωνή της Ροδόπης».
Ο δε πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Παναγιώτης Μαχαιρίδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για το προχθεσινό περιστατικό του μαχαιρώματος εν υπηρεσία αστυνομικού από άγνωστο «προσφυγάκι», δήλωσε τα εξής: 
«Μιλάμε για εκατοντάδες μετανάστες, δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε, έχουμε μεγάλο πρόβλημα στη Ροδόπη. Είναι εκατοντάδες, είμαι πάνω στο περιπολικό, γνωρίζω τι γίνεται…».
Αλήθεια, γιατί η κυβέρνηση των… «εθνικοφρόνων» δεν έχει δώσει ούτε μια φορά από τότε που ανέβηκε στην εξουσία στοιχεία εισερχομένων από τον τρύπιο κι αφύλακτο φράχτη του Έβρου; Για να μην τρομάξουν οι Έλληνες;