Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ιστοσελίδα της ΝΔ συνιστά αστυνομική καταστολή και διώξεις σε όσους αντιδρούν στην λαθρομετανάστευση

Το λένε liberal.gr κι είναι γνωστό φιλελεύθερο διαδικτυακό όργανο των Κούληδων και λοιπών μπούληδων!
Αλλά και εξόχως… «αντιρατσιστικό». Κι έχει τη λύση για την αντιμετώπιση των κατά τόπους αντιδράσεων στον εποικισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας: αστυνομική καταστολή και διώξεις με τον διαβόητο «αντιρατσιστικό» νόμο – τον οποίο, για να μην ξεχνιόμαστε, καθιέρωσε η Νουδούλα του Σαμαρά τον Σεπτέμβριο του 2014, προλαβαίνοντας τον Τσίπρα!  
Ιδού το «διά ταύτα» σε άρθρο κάποιας ψοφοδεξιάς υπό τον τίτλο «Ξενοφοβία: Πολλαπλασιαστής της εχθρότητας»:
«Την ώρα που η κυβέρνηση θεωρεί κομβικής σημασίας τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στην ενδοχώρα, πληθαίνουν οι ξενοφοβικές αντιδράσεις από μερίδες των τοπικών κοινωνιών… 
Εν κατακλείδι, οι προκλήσεις ήταν και εξακολουθούν να είναι πολλές, αν όχι περισσότερες πλέον. Ο κίνδυνος χειραγώγησης της κοινής γνώμης, τροφοδότησης της διάκρισης ανάμεσα στο «εμείς» και οι «άλλοι», ενίσχυσης της ρητορικής μίσους και της ξενοφοβίας είναι υπαρκτός. Ακόμη και αν οι δράστες των εν λόγω ξενοφοβικών επιθέσεων είναι ιδιώτες, η συχνή επανάληψη των φαινομένων αυτών χρήζει ειδικής θεσμικής εγρήγορσης και σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα και άμεσης αστυνομικής αντιμετώπισης, καθώς αμφότερες συμβάλλουν καθοριστικά στην εμπέδωση της ασφάλειας δικαίου και στην έγκαιρη και αποφασιστική αποθάρρυνση της διάχυσης αντίστοιχων πράξεων. Οι όποιες ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών δεν πρέπει να γίνουν σε καμία περίπτωση προϊόν εκμετάλλευσης από οργανωμένες ρατσιστικές ομάδες…».
Αυτή είναι η ψοφοδεξιά Νουδούλα! Τοιούτους ψηφίσαν πολλοί Έλληνες πατριώτες, αφήνοντας εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, αλλά Χρυσή Αυγή θα λένε και θα κλαίνε!