Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

«ΧΑΟΣ» ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ «ΕΣΠΑΣΑΝ» ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Είδαν κι απόειδαν οι… «εθνικόφρονες» που μας κυβερνούν, ότι δεν πιάνουν τόπο οι νουθεσίες τους προς τους κατοίκους των διαφόρων περιοχών της ηπειρωτικής χώρας, ότι πρέπει να δεχθούν τα «προσφυγάκια» για να «αποσυμφορηθούν» τα νησιά, και από τις ωμές απειλές το έριξαν στις… πράξεις!
Επεισοδιακή ήταν η νύχτα στα Γιαννιτσά, καθώς οργισμένοι κάτοικοι προσπάθησαν να εμποδίσουν την εγκατάσταση των «προσφύγων» σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου 30 κάτοικοι της περιοχής απέκλεισαν τον δρόμο, επιχειρώντας να εμποδίσουν να φτάσουν τα πούλμαν- που μετέφεραν 100-150 παράνομους  μετανάστες- στο ξενοδοχείο στο οποίο επρόκειτο να εγκατασταθούν.
Τελικά, απαιτήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας. Αστυνομικές δυνάμεις έστησαν φραγμό και από έναν παράδρομο τα πούλμαν έφτασαν τελικά στο ξενοδοχείο. Όσο για τους κατοίκους, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, προκειμένου να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Άλλωστε ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Βαρβιτσιώτης πριν από λίγες ημέρες σε τηλεοπτική εκπομπή το είπε ωμά: «Να ξέρουν όσοι δεν δέχονται στις περιοχές τους πρόσφυγες – μετανάστες, ότι έχουμε τρόπο να τους το επιβάλλουμε».
Αυτή είναι η ψοφοδεξιά! Υπάρχει μήπως κάτι που δεν καταλαβαίνετε;

Κ.Π.