Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Κράτος και παρακράτος κατά Χρυσής Αυγής - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Καμία καταδίκη από κόμματα, καμία ενέργεια από τις αρχές για την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία μας
Ξημερώνοντας 1η Νοεμβρίου του 2019, ημέρα Τιμής και Μνήμης για τους δύο πεσσόντες Συναγωνιστές μας στην Λεωφόρο Ηρακλείου, παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές, χρησιμοποιώντας … σκάλα (!) ανέβηκαν στον 2ο όροφο του κτηρίου των γραφείων μας στον Σταθμό Λαρίσσης και τοποθέτησαν εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό.  Σε κάθε πρωτεύουσα χώρας, ένα από τα πλέον φυλασσόμενα σημεία είναι ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός της πόλεως. Σημείο, λοιπόν, απόλυτα αστυνομευόμενο το σημείο της επιθέσεως από το οποίο απέχει ελάχιστα και η κεντρική διοίκηση της Τροχαίας Αθηνών! Όμως, οι δράστες έφυγαν ανενόχλητοι και αλήθεια γιατί αυτή η επίθεση στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που “διαλύθηκε” όπως με επιμονή υποστηρίζουν τα ΜΜΕ ενός σάπιου καθεστώτος και οι “ακροδεξιοί” ρουφιάνοι του, που το υπηρετούν; 
Έφυγαν ανενόχλητοι…
Έφυγαν ανενόχλητοι γιατί δεν μπορούσαν οι αρχές ασφαλείας; Ή γιατί δεν ήθελαν;… Την απάντηση μας την δίνει ένα δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” της Κυριακής 17 Νοεμβρίου 2019, το οποίο αναφέρεται στην επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα: “Βασικό μέλημα είναι να καταφέρει η Αντιτρομοκρατική να ταυτοποίησει κάποια άτομα που συμμετείχαν στην καταδρομική επιχείρηση των γραφείων της Χρυσής Αυγής, καθώς θεωρούν πως δεν πρόκειται για απλούς μπαχαλάκηδες, αλλά για μια ομάδα επιχειρησιακά αναβαθμισμένη, που κινείται στις παρυφές της τρομοκρατίας”…
Όπως μάλιστα γράφει παρακάτω το ίδιο δημοσίευμα, μετά την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, διέφυγαν στα Εξάρχεια εμβολίζοντας μυστικό όχημα της Αντιτρομοκρατικής που προσπάθησε να τους καταδιώξει!!! Που σημαίνει πολύ απλά, ότι η Αντιτρομοκρατική, όπως γνωρίζουμε άλλωστε από έγκυρες πληροφορίες, παρακολουθούσε την επίθεση και δεν έκανε τίποτε και έλαβαν μάλιστα στην συνέχεια εντολή άνωθεν να τους αφήσουν να διαφύγουν…
Βεβαίως, το κράτος το αντεθνικό και το παρακράτος το εγκληματικό έλαβαν την ίδια ημέρα την απάντηση από τους εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες, που συγκεντρώθηκαν στον τόπο της θυσίας των δύο Εθνομαρτύρων του Κινήματός μας, του Γιώργου και του Μάνου, εκεί στην Λεωφόρο Ηρακλείου δίνοντας βροντερά το μήνυμα ότι ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ! Και ότι Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
Είκοσι ολόκληρες ημέρες έχουν περάσει από την επίθεση κατά των γραφείων μας και κανένα κόμμα από αυτά που παριστάνουν τα “δημοκρατικά” και αποτελούν γρανάζια ενός σκληρού ανθελληνικού συστήματος, δεν καταδίκασε την ενέργεια αυτή και αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Δεκάδες οι επιθέσεις εναντίον μας με τραυματισμούς αγωνιστών, με καταστροφές γραφείων, με βόμβες σε αυτοκίνητα και ούτε μία φορά δεν καταδίκασαν αυτοί που έχουν το θράσος να κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σαν… “εγκληματική οργάνωση”!
Δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό. Τους γνωρίζουμε και έχουμε πλήρη επίγνωση ότι ο πόλεμός τους εναντίον μας είναι ολοκληρωτικός γιατί έχουν απέναντί τους ένα Κίνημα ασυμβίβαστο, απροσκύνητο, γνήσια λαϊκό και αυθεντικά Εθνικιστικό και εντελώς διαφορετικό από τις μαριονέτες που παριστάνουν τους υπερπατριώτες και που δεν είναι τίποτε άλλο παρά υποτακτικοί του παρακράτους και εξαιρετικά κρίσιμοι στην παρούσα περίσταση, αφού αποτελούν ανάχωμα απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή και θα αναγεννηθεί με τις θυσίες των Αγωνιστών της και μέσα από τα λάθη της ολέθριας κυβέρνησης Μητσοτάκη.
Για τον λόγο αυτό και οι μηχανισμοί του πολιτικού κατεστημένου όχι μόνον δεν πολεμούν, αλλά και προβάλουν τα διάφορα σχήματα είτε οργανώσεις, είτε κόμματα σφραγίδες, είτε πρόσωπα που παριστάνουν τους εθνικιστές και κτυπούν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όσο για αυτούς που φεύγουν από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γίνονται αυτομάτως τα καλύτερα παιδιά για τα ΜΜΕ, που ξεχνάνε το παρελθόν τους και πρόθυμα τους δίνουν βήμα. Αυτό θα έπρεπε τουλάχιστον να το έχουν καταλάβει κάποιοι καλοί πλην αφελείς πατριώτες και εξαιρώ βεβαίως αυτούς οι οποίοι είναι εμπαθείς για λόγους προσωπικούς, γιατί η κακοήθεια κυριαρχεί πάντοτε επί της λογικής και κάθε ευγενούς αισθήματος.
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας γνωρίζουν οι φίλοι μας, ας γνωρίζουν οι 165.711 Έλληνες και Ελληνίδες που μας τίμησαν την 7η Ιουλίου 2019, μένοντας όρθιοι κυριολεκτικά εναντίον όλων, μένοντας όρθιοι εν μέσω ερειπίων, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει δυνατή, ανασυντάσσεται, σύντομα θα ανοίξει και νέα γραφεία στην επαρχία και είναι βέβαιον ότι θα αναγεννηθεί με τις θυσίες των αγνών και κατά τεκμήριον πλέον ανιδιοτελών αγωνιστών της και μέσα από τα λάθη της ολέθριας κυβέρνησης Μητσοτάκη, που δεν άργησε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και σίγουρα έχει οδηγήσει πολλούς στο να μετανοήσουν, που την ψήφησαν, πιστεύοντας ότι θα έχει έτσι η χώρα μία πολιτική διαφορετική από του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, τελικά ο Μητσοτάκης δεν είναι τίποτε άλλο από ένας άλλος Τσίπρας με φιλελεύθερο λούστρο και σινιέ γραβάτες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
 

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Πηγή