Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Λύσσα της αριστεράς για την δίκη της Χρυσής Αυγής

Οι ντελάληδες της Ν.Δ. και οι μισθοφόροι της έλεγαν προεκλογικά και το λένε κάποιοι και μετεκλογικά ότι υπάρχει συνεργασία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με τον ΣΥΡΙΖΑ! Τον ΣΥΡΙΖΑ, που έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ζητά με αφορμή την κατάθεση στο Δικαστήριο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: 
ΣΥΡΙΖΑ: Καθήκον όλων μας να οδηγήσουμε τις ιδέες της Χρυσής Αυγής οριστικά στη λήθη: 
«Με τη σημερινή απολογία ενώπιον του δικαστηρίου του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, αυτού που επί 30 χρόνια διευθύνει το ναζιστικό μόρφωμα, του υπεύθυνου για όλες τις πράξεις της, ολοκληρώνεται σήμερα η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, ύστερα από σκληρούς αγώνες του αντιφασιστικού κινήματος. Η απολογία του Ν. Μιχαλολιάκου αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, «η έκβασή της δίκης αποτελεί ορόσημο για την πολιτική ζωή του τόπου, σε μία κρίσιμη περίοδο για την αναζωπύρωση ξενοφοβικών και ρατσιστικών ιδεών. Ειδικά σήμερα που, με αφορμή το προσφυγικό, κάποιοι καλλιεργούν ακροδεξιά αντανακλαστικά ταΐζοντας έτσι το αυγό του φιδιού, η καθημερινή δράση, προκειμένου οι ιδέες και οι πρακτικές της Χ.Α. να οδηγηθούν οριστικά στη λήθη, είναι καθήκον όλων μας».
Από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται καθαρά η αγωνία του για την επιστροφή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής.
Kαι το Κ.Κ.Ε. κατά Χρυσής Αυγής
Έχουν το θράσος και οι υμνητές του αρχιεγγληματία Στάλιν να κατηγορούν τους εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να ζητούν την καταδίκη τους. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από δηλώσεις του Κουτσούμπα για την δίκη: 
Κουτσούμπας: Η δίκη της Χρυσής Αυγής καθυστέρησε με ευθύνη των κυβερνήσεων - Όχι στον εφησυχασμό: “H δίκη της Χρυσής Αυγής «καθυστέρησε με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων, της προηγούμενης κυβέρνησης που δεν έλυνε ζητήματα και πρακτικής υφής», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Open»: «Τέλος πάντων, είναι καλό που φθάνουμε στο τέλος αυτής της δίκης, πρέπει να καταδικαστεί η ναζιστική, εγκληματική οργάνωση, αποδεδειγμένα πλέον και στη συνείδηση του λαού, αλλά όπως φαίνεται και από την ακροαματική διαδικασία και στο δικαστήριο αποδεικνύεται αυτό».

ΠΗΓΗ