Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Όργανο του τουρκικού παρακράτους το ανθελληνικό κόμμα DEB που δραστηριοποιείται στην Θράκη μας


Η δήλωση “Εμείς είμαστε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της δυτικής Θράκης” του Αμπντουλάχ Ερεν – προέδρου της Διεύθυνσης Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων, ο οποίος το είπε σε επίσκεψη που έκανε στο παράρτημα Προύσας του BTTDD, χάιδεψε τα αλυτρωτικά αυτιά των Τούρκων, αλλά καθώς έτσι ακριβώς θα εκληφθεί και από τους Έλληνες, (διότι στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος), είναι μία άτυχη δήλωση που χρήζει καταγγελίας.
Ένα κόμμα όπως αυτό που λέει πως “είμαι μειονοτικό κόμμα”, μπορεί να καταγγείλει αυτόν που έκανε μία τέτοια δήλωση και για πρώτη φορά προκάλεσε μια τέτοια συζήτηση; Και ας αφήσουμε την καταγγελία, αν πούμε ότι και το κόμμα DEB έχει αλυτρωτικές απόψεις και θέλει να επικροτήσει την δήλωση, μπορεί να το κάνει; Πέρασε ήδη μία εβδομάδα και ούτε την καταγγέλλουν ούτε την επικροτούν, μα για ποιο λόγο το αηδόνι σωπαίνει;
Μα διότι δεν ήρθε η εντολή από το τουρκικό παρακράτος. Εάν έρθει εντολή, ανάλογα με αυτήν και καταγγέλλει και επικροτεί. Διότι το DEB δεν είναι κόμμα της μειονότητας, είναι ένα μόρφωμα και όργανο του τουρκικού παρακράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ "ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ"

ΠΗΓΗ