Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Ένα Κίνημα που έχει χτυπηθεί όσο κανένα, δεν μπορεί παρά να έρθει η ώρα που θα δικαιωθεί

Όλα δείχνουν ότι για πολύ λίγο κράτησε η χαρά του συστήματος με την δήθεν «διάλυση» της Χρυσής Αυγής, η οποία ακόμα και εκτός βουλής παραμένει ο μεγάλος εφιάλτης του ανθελληνικού συστήματος.
Τα δημοσιεύματά τους περιέχουν πανικό. Η λύσσα με την οποία μας επιτίθονται δείχνει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είχαμε την ενορχηστρωμένη λάσπη τους, την εξαγορά συνειδήσεων (και ψήφων), τον αποκλεισμό μας από παντού και τώρα μια ακόμα τρομοκρατική επίθεση, ανήμερα της επετείου των δολοφονιών των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Μια επίθεση στην οποία συμμετείχαν καμιά δεκαριά (ίσως και παραπάνω) παρακρατικοί, που κατάφεραν να διαφύγουν ΟΛΟΙ, παρά το γεγονός ότι παρακολουθούνταν από συμβατικό όχημα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και κατεδιώχθησαν από περιπολικό της αστυνομίας. Τα ίχνη τους «χάθηκαν» στο... καταφύγιο των Εξαρχείων και η ζωή συνεχίζεται μέχρι την επόμενη επίθεση, γιατί για όσους δεν το γνωρίζουν, η Χρυσή Αυγή έχει δεχθεί ΔΕΚΑΔΕΣ τρομοκρατικές επιθέσεις σε γραφεία της ανά την επικράτεια.
Η συσπείρωση των Εθνικιστών φάνηκε ήδη το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 1η Νοεμβρίου 2019, στο σημείο όπου πέρασαν στην Αθανασία, δύο Νέοι Συναγωνιστές μας, ο ΓΙΩΡΓΟΣ και ο ΜΑΝΟΣ. Εκατοντάδες Εθνικιστές από νωρίς στο σημείο, όπου ένα χιλιόμετρο παρακάτω υπήρχε και φέτος «αντιφασιστική συγκέντρωση», προφανώς υποστηρικτών των τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής, με συνθήματα όπως «κρεμάστε τους φασίστες», για τα οποία δεν κινείται ποτέ καμία νομική διαδικασία.
Εκατοντάδες Εθνικιστές όμως βρέθηκαν εκεί όπου έπρεπε, εκεί όπου προστάζει η Μνήμη. Να Τιμήσουν σε μια συγκλονιστική Τελετή, τους δύο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, τους δύο ΗΡΩΕΣ του Εθνικισμού. Βλέμματα καθαρά και αποφασισμένα, νέες και νέοι αμόλυντοι από το δηλητήριο των πολιτευτών, ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της Ιδέας που δεν τους νοιάζει αν η Χρυσή Αυγή έχει 20% ή 0,2%. Γιατί είναι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και αυτό τους αρκεί.
Τα πορφυρά λάβαρα με τον Μαίανδρο ανέμισαν ξανά στην Αθήνα. Οι δάδες φώτισαν τα σκοτάδια και ο Ύμνος μας ακούστηκε δυνατά: «Εμπρός, Πάντα Εμπρός!» Ποτέ πίσω, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ. Μόνο υπερηφάνεια για το Κίνημα που γράφει Ιστορία και διώκεται για ΙΔΕΕΣ.
Γιατί την ΙΔΕΑ μας μισούν οι εξουσιαστές αυτής της Πατρίδας. Τα βιβλία μας έκαψαν οι παρακρατικοί τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου. Όμως η Πίστη μας είναι πιο δυνατή και από την φωτιά!  Ένα Κίνημα που έχει χτυπηθεί όσο κανένα, δεν μπορεί παρά να έρθει η ώρα που θα δικαιωθεί. Και δικαίωση για κάθε αγωνιστή της Εθνικής Ιδέας είναι μόνον η Νίκη. Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ με το σύστημα που ξεπουλάει την Πατρίδα μας, δεν θα προδώσουμε ποτέ το Αίμα του Γιώργου και του Μάνου. Αυτοί οδηγούν τον Αγώνα μας και δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να κάνουμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!