Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Ποια πολυπολιτισμική; Αφροασιατική γίνεται η Ελλάδα με τον Μητσοτάκη

Σήμερα επί Μητσοτάκη η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση συνεχίζεται με ακόμη πιο γρήγορους ρυθμούς και από την εποχή του ΣΥΡΙΖΑ διογκώνοντας την τεράστια απειλή που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες για την εσωτερική ασφάλεια αλλά και για την γεωπολιτική υπόσταση των Ελλήνων.
Είναι αυταπόδεικτο γεγονός από την σημερινή κατάσταση ότι η ραγδαία δημογραφική κατάρρευση, λόγω της υπογεννητικότητας των Ελληνικών οικογενειών, βασίζεται σε υπέρτατο βαθμό στην πολιτική των κομμάτων της μεταπολίτευσης. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ότι η απόκτηση παιδιών χαρακτηρίζεται στην ουσία ως τεκμήριο από την εφορία καθώς και ότι πριν από λίγα χρόνια ήταν οικονομικά πιο συμφέρον για ένα παντρεμένο ζευγάρι με τέκνα να χωρίσει για να τύχει καλύτερης φορολογικής αντιμετώπισης από το φοροεισπρακτικό κράτος.
Αντιθέτως η πολιτική των παραπάνω κομμάτων για τους λαθρομετανάστες αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμη στην μακροχρόνια μαζική εισβολή τους αλλά και στην συντήρηση του πληθυσμού τους στην Πατρίδα μας. Ειδικότερα στα χρόνια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε υφαρπάξει την εξουσία κυρίως με την προεκλογική υπόσχεση ότι θα σκίσει τα μνημόνια με ένα νόμο και ένα άρθρο, η κατάσταση επιδεινώθηκε εξαιρετικά άσχημα για τον λόγο των Ελλήνων προς αλλότριους αφροασιατικούς πληθυσμούς.
Ενδεικτικά η μεσαία τάξη γονάτισε από την εσκεμμένη υπερφορολόγηση αποδυναμώνοντας σημαντικά τις δυνατότητες για την δημιουργία νέων οικογενειών, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες νέοι Έλληνες αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό αφαιρώντας ένα σημαντικό Ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό από την ίδια του την Πατρίδα.
Παράλληλα η πολιτική των ανοικτών συνόρων, των απίστευτων επιδομάτων σε λαθρέποικους από τον κρατικό προϋπολογισμό, την συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων(!) στην ρίζωση των αλλότριων πληθυσμών και της πανεύκολης απόκτησης της Ελληνικής ιθαγένειας για λαθρομετανάστες, που άρχισε ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα αποδεδειγμένα εδραίωσε η Νέα Δημοκρατία, έφερε την μαζική εισβολή αφροασιατών που ζουν εις βάρος της Ελληνικής οικονομίας.
Ειδικότερα σήμερα οι λαθρομετανάστες έχουν μετατραπεί σε έποικους που όχι μόνο αποτελούν εστίες διαταραχής και εγκληματικότητας, όχι μόνο αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία μεταφέροντας μεταδοτικές ασθένειες που είχαν εξαλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια από την Ελλάδα, αλλά και παρουσιάζουν έξαρση γεννήσεων στον μέγιστο βαθμό. Δυστυχώς όλη η παραπάνω κατάσταση της έξαρσης του αριθμού των αλλότριων αφροασιατικών πληθυσμών εμπεριέχει δυσμενείς γεωπολιτικές διαστάσεις που αποτελούν θανάσιμο κίνδυνο για την Πατρίδα μας.
Πρώτον η συνεχής αύξηση του αφροασιατικού πληθυσμού μέσα στην Ελληνική επικράτεια δημιουργεί μια πέμπτη φάλαγγα που προκαλεί σημαντικές απειλές στην εσωτερική ασφάλεια. Επιπροσθέτως οι πολλαπλές περιπτώσεις στυγνής εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών προς Έλληνες πολίτες καταπνίγονται από τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης και δεν συγκινούν στο ελάχιστο τους αριστεροδεξιούς πολιτικούς παράγοντες που προστατεύονται από σημαντικές αστυνομικές δυνάμεις αλλά και απροκάλυπτα συμμετέχουν σε Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) που υποστηρίζουν την λαθρομεταναστευτική εισβολή στην Ελλάδα.
Επιγραμματικά είναι ολοφάνερο γεγονός ότι η μαζική και συνεχιζόμενη εισβολή των λαθρομεταναστών υποβιβάζει σημαντικά την γεωοικονομική και την γεωστρατηγική υπόσταση της Ελλάδος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα για την γεωοικονομία είναι η αντικατάσταση του εργατικού δυναμικού από λαθρομετανάστες και για την γεωστρατηγική η τρομακτική αύξηση της επιρροής της Τουρκίας λόγω της μαζικής εισβολής αλλότριου και αλλόθρησκου πληθυσμού στην Ελληνική επικράτεια.
Συμπερασματικά ο Μητσοτάκης σήμερα μετατρέπει την Ελλάδα όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία αλλά σε μια κατά πλειοψηφία αφροασιατιατική και αλλόθρησκη μάζα που θα εμπεριέχει εντελώς διαφορετικά ήθη και έθιμα από την Ελληνική μειοψηφία.
Μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να αποτρέψει την σημερινή άκρως επικίνδυνη κατάσταση για την Ελληνική κοινωνία παραμένει η Χρυσή Αυγή.
Θεόδωρος Γ. Κωστής

ΠΗΓΗ