Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Η μασονοδεξιά απέσυρε την διάταξη για την βλασφημία της Θρησκευτικής Πίστης

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές! Η προδοτική νεοφιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ξεμπροστιάστηκε για πολλοστή φορά στα μάτια του χριστεπώνυμου πλήθους και στους ψηφοφόρους της λαϊκής δεξιάς που έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση ότι πρόκειται για ένα κόμμα που ενδιαφέρεται για τα Ιδανικά, την Θρησκευτική Πίστη και τις Παραδόσεις.
Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι μια υποκριτική ψευτοδεξιά, μια "τραβεστί" παράταξη που τιμά τους αγώνες της Αριστεράς, ανέχεται τους μπαχαλάκηδες, εφαρμόζει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, υποδέχεται τις ορδές των λαθρομεταναστών, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τους Έλληνες και δεν της καίγεται καρφί για την Ορθοδοξία και την Θρησκευτική Πίστη των Ελλήνων.
Εδώ και 4 μήνες από τότε που ανέλαβαν την εξουσία συνεχίζουν το καταστροφικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ και ίσως σήμερα έδιναν το δικό τους στίγμα με την επαναφορά της διάταξης "περί κακόβουλης βλασφημίας", μια τροπολογία που θα έφερνε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Τσιάρας.
Μάταια όμως... Ύστερα από τις πιέσεις που δέχτηκαν από την ιδεολογική κυριαρχία της άθεης αριστεράς, οι ψευτοδεξιοί για μια ακόμη φορά προσκύνησαν την Νέα τάξη Πραγμάτων και αρνούνται να προστατέψουν το θρησκευτικό συναίσθημα των Ορθόδοξων Χριστιανών που προσβάλλεται καθημερινά.
Είναι δικαίωμα λοιπόν των αφιονισμένων εθνομηδενιστών να βλασφημούν τα Όσια και Ιερά της Πίστης με λόγια, με έργα, με διαστρεβλωμένες εικόνες Αγίων και να βρίζουν τα σύμβολα της Εκκλησίας μας. Είναι... αναφαίρετο δικαίωμα να καίνε την Σημαία, να διακωμωδούν την παρέλαση, να καίνε Ιερά Ευαγγέλια και Εικόνες! Αυτό είναι πρόοδος, αυτό είναι ο νεοφιλελευθερισμός, αυτή είναι η ψευτοδεξιά!
Σύμφωνα με την κυβερνώσα Νέα Δημοκρατία οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα να υπερασπιστούν την Θρησκευτική τους Πίστη από τους "προοδευτικούς" που την ποδοπατάνε καθημερινά και πρέπει να ανέχονται αδιαμαρτύρητα κάθε βλασφημία. Ευτυχώς υπάρχει ακόμα ένα δικαίωμα στους Έλληνες, αυτό της ψήφου, και με αυτό μπορούμε να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω
Θυμίζουμε πως η Χρυσή Αυγή κατά τα 7 συναπτά έτη Κοινοβουλευτικής παρουσίας με ερωτήσεις και παρεμβάσεις, καθώς και με δυναμικές δράσεις εκτός Βουλής, υπερασπίστηκε την Χριστιανική Πίστη. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει σταθερή θέση και συνεπή στάση στο πλευρό της Ορθοδοξίας ως πρωτοπόρος δύναμη αναγέννησης του Έθνους. Οι μασονοδεξιοί είναι μόνο για υποκριτικούς μεγάλους σταυρούς...
Θ.Ζ.