Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Ολόκληρες πόλεις με τζαμιά ετοιμάζει η Ν.Δ. για τους λαθρομετανάστες…

Όλη αυτή η επικοινωνιακή θύελλα για το νέο σχέδιο με το οποίο δήθεν θα σταματήσουν το πρόβλημα λαθρομετανάστες δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα απλό σχέδιο επί χάρτου, το οποίο όμως είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα εξαγγείλανε και τα οποία όπως ανακοίνωσαν θα αρχίσουν να εφαρμόζονται από την άνοιξη του 2020 (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι…) στο σχέδιο των κλειστών κέντρων, που δεν θα είναι όμως κλειστά, αλλά θα βγαίνουν όποτε θέλουν, αλλά με έλεγχο (ποιον έλεγχο δεν λένε…), μέσα λοιπόν σε αυτά τα “κλειστά” κέντρα θα υπάρχει και ένα τζαμί! 
Κατ’ αρχάς το γεγονός ότι ανακοίνωσαν ότι θα αρχίσουν το σχέδιο αυτό από την Άνοιξη, σημαίνει πολύ απλά μπορεί να μη γίνει ποτέ, γιατί έτσι συνήθως γίνεται στην Ελλάδα με τις εξαγγελίες για το μέλλον…
Εάν όμως γίνει, όποτε γίνει, μιλάμε για την ίδρυση μικρών πόλεων σε ολόκληρη την Ελλάδα με χαρακτήρα συγκεκριμένο δηλαδή ισλαμικό και με τζαμί μάλιστα όπου θα αποτελεί το κέντρο της πόλεως αυτής!
Το νέο σχέδιο της κυβερνήσεως δεν ενθουσίασε τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου, που αντιδρούν στα σχέδια της Ν.Δ.. Μάλιστα, ο δήμαρχος της Σάμου, δήλωσε ότι "όσα αποφάσισαν για την Σάμο, που τα άκουσα από τις ειδήσεις, με εξοργίζουν. Λυπάμαι πραγματικά για όσα σχεδιάζουν και θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση της κυβερνήσεως".
Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει εφαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση για το λαθρομεταναστευτικό!