Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ: ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ

Από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η μεταφορά μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών από τα hotspots των νησιών σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, προς εποικισμό και ισλαμοποίηση, επισημάναμε ότι αυτό είναι ο καλύτερος «κράχτης» προς τους εν αναμονή λαθρομετανάστες που βρίσκονται στα τουρκικά παράλια, για να περάσουν «απέναντι». Και πως με τον τρόπο αυτό, και η ηπειρωτική Ελλάδα θα γεμίσει με «προσφυγάκια», αλλά και τα νησιά δεν πρόκειται να «αποσυμφορηθούν» ποτέ, καθώς καθημερινά έρχονται κι άλλοι πολλοί, που αντικαθιστούν αυτούς που μεταφέρονται.  
Την μεγάλη αυτή αλήθεια είπε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Μπουγδάνος, σε δηλώσεις του για τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της Χίου: «Λύσεις της μετακίνησης πληθυσμού δεν αποτελούν λύση γιατί οι ροές είναι συνεχείς και ανεξέλεγκτες τους τελευταίους μήνες. Η λύση πρέπει να είναι ριζοσπαστική και σε κεντρικό επίπεδο. Η Ν.Δ. πρέπει επιτέλους να τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις».
Αυτά, για να μην μας δουλεύουν οι επιτήδειοι! Όσο για τις προεκλογικές δεσμεύσεις της Νουδούλας, ας τις ξεχάσουν άπαντες! Ο Κούλης έχει υπογράψει ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους παγκόσμιους τυράννους, για εποικισμό της χώρας από εκατομμύρια μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, με αντάλλαγμα να έχει σχετικά ελεύθερο το πεδίο στα οικονομικά και να δίνει κάποιες αυξήσεις-ψίχουλα στους συνταξιούχους, να κόβει κάτι ελάχιστα από τον ΕΝΦΙΑ και να κάνει διορισμούς στο δημόσιο! Και δεν πρόκειται να κάνει πίσω με τίποτα!