Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Υπό διωγμόν οι Έλληνες στις Λαϊκές Αγορές!

Πλήθος οι καταγγελίες που φτάνουν στα γραφεία μας τόσο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, όσο και σε πολλές επαρχιακές πόλεις.
Υπάλληλοι της Εφορίας μοιράζουν πρόστιμα, τα οποία πολλές φορές ξεπερνούν και τα χίλια ευρώ σε Έλληνες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές και οι περισσότεροι από τους οποίους είναι αγρότες παραγωγοί!
Μια εκστρατεία κυριολεκτικά έχει ξεκινήσει κατά των Ελλήνων, ενώ αντίθετα δεν λέει κανείς λέξη στους αλλοδαπούς, οι οποίοι ευρίσκονται στις λαϊκές αγορές και δεν τους ενοχλεί κανένας.
Φτάσαμε στο σημείο το να είσαι Έλληνας να είναι μειονέκτημα μέσα στην Ελλάδα και να υφίστασαι διώξεις προσπαθώντας να κερδίσεις το ψωμί της οικογένειάς σου. Πολύ περισσότερο, που οι άνθρωποι αυτοί, που διώκει το καθεστώς Μητσοτάκη, εκπροσωπούν τον πιο ζωτικό τομέα της οικονομίας μας, την εθνική παραγωγή!
Αυτά όμως είναι λεπτομέρειες για τα μαντρόσκυλα της παγκοσμοποίησης και τους νεοφιλελεύθερους κυνηγούς κεφαλών, που προκειμένου να βάλουν στο δημόσιο ταμείο περισσότερο χρήμα, κτυπάνε τους Έλληνες.

πηγή