Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Έργο της Νέας Δημοκρατίας το… “Βόρεια Μακεδονία”

Εάν υπήρχαν εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί ελεύθεροι, οι οποίοι θα έκαναν πολιτική κριτική στην κυβέρνηση, θα υπήρχε μεγάλο πολιτικό θέμα για την Νέα Δημοκρατία. Δεν υπάρχει όμως, γιατί όλοι ακολουθούν μία γραμμή σύμφωνα με το συμφέρον τους και σε καμία περίπτωση δεν λένε την Αλήθεια στον Λαό.
Ο Δεύτερος Τόμος του Αλέξη Παπαχελά με τις αποκαλύψεις του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που είχε ζητήσει να κυκλοφορήσει μετά τον θάνατό του, αποτελεί κυριολεκτικά μια βόμβα για το πολιτικό σκηνικό.
Η ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” δεν είναι έμπνευση του ΣΥΡΙΖΑ, του Τσίπρα και του Κοτζιά, αφού χαρακτηριστικά στο βιβλίο του Αλέξη Παπαχελά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υποστηρίζει για το θέμα των Σκοπίων ότι: “Σε δεύτερη φάση, αν δεν περάσει η θέση μας για τη μη συμπερίληψη του όρου “Μακεδονία”, θα πρέπει να έχουμε έτοιμο ένα εναλλακτικό όνομα - για παράδειγμα “βόρεια μακεδονία” και με αυτό το όνομα να το κλείσουμε εμείς το θέμα.”
Έτσι λοιπόν, αυτό που δεν πρόλαβε να κάνει ο πατέρας Μητσοτάκης το εφαρμόζει τώρα πλήρως ο γιος του Κυριάκος, που εφαρμόζει πλήρως την συμφωνία, μια συμφωνία που όπως δήλωσε ο πολύς Άδωνις δεν θα μπορούσε να την καταργήσει ούτε ο Μέγας Αλέξανδρος…

Λέει και άλλα όμως στις αποκαλύψεις του στον Αλέξη Παπαχελά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Υποστηρίζει ότι ο Αντώνης Σαμαράς σαν υπουργός εξωτερικών ήταν πολύ μέτριος, αλλά το χειρότερο απ’ όλα ήταν ανέντιμος και υπονόμευσε την κυβέρνηση και την ανέτρεψε.
“Τα διαπλεκόμενα μας έριξαν και μας πρόδωσε ο Σαμαράς”, λέει για τα γεγονότα του 1993 και αποδίδει την πτώση της κυβερνήσεώς του στο Σωκράτη Κόκκαλη, που αντιτάχθηκε στην ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ. Δεκαέξι μόνον ημέρες μετά την ψήφιση του νόμου για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ, που δεν ήθελε ο Κόκκαλης, ο Σαμαράς έριξε την κυβέρνηση…
Εάν υπήρχε φιλότιμο και αξιοπρέπεια σε αυτό το κόμμα που λέγεται Νέα Δημοκρατία και εξουσιάζει την χώρα, θα έπρεπε αυτή την στιγμή να έχει ξεσπάσει πόλεμος μέσα στις τάξεις της. Όλοι όμως βολεύονται με την καρέκλα της εξουσίας και δεν λένε λέξη.
Αποδεικνύεται ότι η θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι η Ν.Δ. θα προδώσει την θέληση του Λαού στο ζήτημα της Μακεδονίας μας ήταν σωστή, αλλά δυστυχώς, ο λαός ακολούθησε την γραμμή της βρώμικης προπαγάνδας του συστήματος και εξαπατήθηκε για μια ακόμη φορά. Τίποτε όμως δεν τέλειωσε και το βιβλίο της Ιστορίας παραμένει ανοικτό και όσοι Έλληνες είναι αληθινοί πατριώτες θα αγωνιστούν μέχρι τέλους για το εθνικό συμφέρον.