Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Πότε τα κοντάρια των σημαιών είναι “στυλιάρα” και πότε όχι;

Στην φωτογραφία βλέπετε το τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συμμετείχε στην πρόσφατη πορεία του Πολυτεχνείου με επικεφαλής τον Τσίπρα. Μέχρι το Χίλτον βεβαίως… γιατί παρακάτω δεν πήγε! 
Δίπλα από τον Τσίπρα είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κρατούν ξύλινα κοντάρια που στην άκρη έχουν μία μωβ σημαία, που θυμίζει λάβαρα από το γκέι παρέϊντ, γιατί ως γνωστόν το μωβ χρώμα χρησιμοποιείται από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων… Σήμερα, γιατί στο παρελθόν εθεωρείτο βασιλικό χρώμα!
Ανάλογα κοντάρια κρατούν με κόκκινες σημαίες τα μέλη του ΚΚΕ, που πριν από λίγο καιρό επιτέθηκαν και έδειραν αστυνομικούς στο κέντρο των Αθηνών. 
Αυτού ακριβώς του είδους φωτογραφίες με κοντάρια με σημαίες χρησιμοποίησαν στην όλη τους σκευωρία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ισχυριζόμενοι πως είναι όπλα! 
Αναφερόμαστε στις γνωστές Χρυσαυγιάδες, που κράτησαν μήνες ολόκληρους σε καθημερινή βάση και που συνεχίζονται μέχρι τις ημέρες μας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την “λογική” των αλητών που κατευθύνουν τα ΜΜΕ και κάνουν αντεθνική προπαγάνδα όταν στην άκρη των κονταριών υπάρχει η τιμημένη Ελληνική Σημαία, τότε είναι όπλα, όταν όμως υπάρχουν σύμβολα κομμουνιστικά, τότε δεν είναι όπλα, αλλά απλά κοντάρια…
Ένα ακόμη δείγμα της υποκρισίας των κομμάτων του λεγόμενου “δημοκρατικού τόξου”.