Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

Αναφορές στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έκανε τις προηγούμενες ημέρες ο Κωστάκης Καραμανλής, σε ομιλία του στο Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, με θέμα «Αυτός ο κόσμος αλλάζει».
Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του, το οποίο έκαναν «σημαία» τους κάποιοι πληρωμένοι παπαγάλοι, για να εγκωμιάσουν ως… «εθνικό κεφάλαιο»: 
«Πρέπει να ληφθούν επειγόντως μέτρα, στο πνεύμα πιο ισόρροπης κατανομής βαρών, για τη μετεγκατάσταση των αιτούντων άσυλο που βρίσκονται ήδη στην Ευρώπη. Όμως δεν χρειάζονται προστασία όλοι όσοι έρχονται στην Ευρώπη. Πρέπει να μπορούμε να εντοπίσουμε καλύτερα τους παράνομους μετανάστες. Οι συμφωνίες επαναπατρισμού πρέπει να εφαρμόζονται αποτελεσματικότερα. Αυτό θα λειτουργήσει, επίσης, ως αντι-κίνητρο για τους παράνομους μετανάστες».
Μόνο που το… «εθνικό κεφάλαιο» ήταν πρωθυπουργός της χώρας επί σειρά ετών κι όπως φαίνεται από τον πίνακα που παραθέτουμε, η λαθρομετανάστευση έφτασε στο απόγειό της επί των ημερών του! Κι εκείνη την εποχή μάλιστα, κανένας εκ των εισβολέων δεν χρησιμοποιούσε την ιδιότητα του «πρόσφυγα». Ήταν όλοι τους 100% λαθρομετανάστες!
Ας μην μιλάει, λοιπόν, περί λαθρομετανάστευσης ο επονομαζόμενος και «Βούδας της Ραφήνας», διότι είναι ο τελευταίος που δικαιούται να το κάνει!