Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Νέα ομολογία για την πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής: «Ο Σαμαράς τους έστειλε στην φυλακή και στο δικαστήριο»

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα συστημικά ΜΜΕ αναγκάζονται να ομολογήσουν την αλήθεια γύρω από τον χαρακτήρα της δίωξης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ότι δηλαδή, η δίωξη ήταν ξεκάθαρα πολιτική, με εμπνευστή και εφαρμοστή την κυβέρνηση Σαμαρά.
Σε άρθρο του Πρώτου Θέματος σχετικά με το ποιον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα προτείνει ο Μητσοτάκης αναφέρεται και το όνομα του Σαμαρά, όπου ανάμεσα σε άλλα «θετικά» του αναγράφεται σε κάποιο σημείο του κειμένου και το εξής: «Και το κυριότερο, όπως παραδέχονται και οι αντίπαλοί του, ήταν αυτός που οδήγησε στο δικαστήριο τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής».
Το κείμενο του Πρώτου Θέματος αποτελεί άλλη μία τρανή απόδειξη για το ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και όχι η Δικαιοσύνη ήταν αυτή που «οδήγησε στο δικαστήριο» το Έντιμο και Νόμιμο πολιτικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με σαφή σκοπό να σταματήσει με τον πλέον ύπουλο και πρόστυχο τρόπο την συνεχώς ανοδική πορεία που είχε εκείνο το διάστημα η πολιτική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ