Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

“Πατριωτικά” ΜΜΕ κατά Χρυσής Αυγής

Υπάρχουν εφημερίδες και υπάρχουν και ιστοσελίδες, οι οποίες χαρακτηρίζονται εθνικές και πατριωτικές. Δυστυχώς, οι περισσότερες απ’ αυτές στην τελευταία προεκλογική περίοδο πολέμησαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και στήριξαν σχεδόν φανερά την Νέα Δημοκρατία και αυτό λέει πολλά.
Αμέσως μετά τις εκλογές, όλες τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, υιοθέτησαν την γραμμή του συστήματος εξουσίας ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ “διαλύθηκε” και συμμετείχαν με κάθε τρόπο στον ψυχολογικό πόλεμο ενάντια στο Κίνημά μας. Την ίδια ώρα προβάλλανε και προβάλλουν ανύπαρκτα πολιτικά σχήματα, γιατί αυτό είναι μία επιχείρηση αυτού του ίδιου του αντεθνικού κράτους ενάντια στους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, δηλαδή στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Όπως ακριβώς επί 4ης Αυγούστου ο Μανιαδάκης, είχε φτιάξει ένα ολόκληρο ΚΚΕ ψεύτικο, έτσι και αυτοί προσπαθούν να φτιάξουν με υλικά κατεδαφίσεως νέες χρυσές αυγές.
Προκαλεί έκπληξη μάλιστα η διαπίστωση ότι ιστότοποι που απευθύνονται σε πατριώτες όπως ο Pronews προβάλλουν ανύπαρκτα κόμματα ή ακόμη και τις δηλώσεις του Λαφαζάνη, που το κόμμα του πήρε στις τελευταίες εκλογές ... 0,28% (!) και όχι του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που πήρε 2,93%! Είναι αυτό δημοκρατία;
Ποιος κατευθύνει αυτή την συνωμοσία της σιωπής; Εταιρείες διαφημιστικές που εκβιάζουν; Οι ολιγάρχες, που κατέχουν στα χέρια τους τα κανάλια; Ίσως όλοι μαζί… Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένας τέτοιος πόλεμος στο Κίνημά μας. Δεν τα κατάφεραν να μας γονατίσουν και δεν θα τα καταφέρουν και τώρα.