Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

Γι΄ αυτό έχουν λυσσάξει: Κατακόρυφη άνοδος στο 2% για την Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση της Marc

Μετά από μια περίοδο που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων είχαν εξαφανίσει τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου, θάβοντας τα στο "άλλο κόμμα", η Χρυσή Αυγή αρχίζει να δείχνει την δυναμική της.
Έτσι μετά την δημοσκόπηση της Pulse στον... φιλικό ΣΚΑΪ που εμφάνισε ξαφνικά την Χρυσή Αυγή στο 1,5%, έρχεται η σειρά της Marc για το "Πρώτο Θέμα" να επιβεβαιώσει τις ανοδικές τάσεις για το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Σε μια δημοσκόπηση, η οποία αποτελεί εγκώμιο για την τραγική κυβέρνηση Μητσοτάκη, η Marc καταγράφει άνοδο για την Χρυσή Αυγή από το 1,6% στο 2%.
Προφανώς και είναι ανάξια λόγου και παραπλανητικά τα ποσοστά που δίνονται στην Νέα Δημοκρατία και τα λοιπά αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που χέρι - χέρι υπογράφουν την παράδοση της Πατρίδας στους λαθρομετανάστες.

Αυτό που έχει σημασία και δεν μπορεί πια να κρυφτεί από τις στημένες εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή ολοένα κερδίζει πίσω τους πατριώτες αυτούς που παρασύρθηκαν από την προπαγάνδα και ήδη απογοητεύτηκαν οικτρά από την ηχηρή απουσία των Ελλήνων Εθνικιστών από την Βουλή.
Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ η Χρυσή Αυγή "διαλύθηκε" όπως προφασίζονται, το σύστημα συνεχίζει τον λυσσαλέο αγώνα εναντίον μας με κυβερνοεπιθέσεις, αποκόμματα - προσχώματα, στοχοποίηση κατά Συναγωνιστών, αλλά και εμπρηστικές βόμβες στα γραφεία μας από τα παρακρατικά τσιράκια.
Χωνέψτε το από τώρα: η γνήσια Λαϊκή δύναμη Εθνικής Αντίστασης, η φωνή της Αλήθειας θα επιστρέψει σύντομα ισχυρή!

ΠΗΓΗ