Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Λαθρομετανάστευση και Εθνικά θέματα πιέζουν ασφυκτικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Ο χρόνος δεν δουλεύει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και εάν προσπαθούν φιλότιμα οι καταχρεωμένοι ολιγάρχες των “μίντια” να τον στηρίξουν.
Σχετικά με αυτό, το τελευταίο, πραγματικά νομίζει κανείς ότι ζει σε μία δικτατορία σταλινικού τύπου. Όλοι σε όλα τα κανάλια τα βλέπουν όλα καλά! Έπεσαν οι μάσκες φυσικά και στους διάφορους “ακροδεξιούς” μισθοφόρους, που πολέμησαν με πάθος την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές και οι οποίοι τώρα βλέπουν με ικανοποίηση την διακυβέρνηση Μητσοτάκη και γράφουν ύμνους για το κατά φαντασίαν δόγμα “νόμος και τάξη” της Ν.Δ.. Ποιος “νόμος” και ποια “τάξη”; Το είδαμε στα κατεστραμμένα γραφεία μας, που κάποιοι παρακρατικοί κτύπησαν σε ένα από τα πλέον αστυνομευόμενα σημεία των Αθηνών και φυσικά διέφυγαν ανενόχλητοι.
Στα εθνικά θέματα η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ήδη δώσει εξετάσεις με την πλήρη αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, με την κατάργηση της ιθαγένειας και της θρησκείας στα αποδεικτικά των μαθητών και βεβαίως και πρόσφατα με τα όσα συνέβησαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου… Υπερήφανος δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιατί μία μαθήτρια από την Αφρική κράτησε την Ελληνική Σημαία! Έχουμε το δικαίωμα εμείς να μην είμαστε υπερήφανοι και να θέλουμε την Σημαία να την κρατάνε μόνον οι Έλληνες;…
Διάλογο με όσους εξευτελίζουν την Ιστορία μας θέλουν οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της Ν.Δ
Από κοντά και η αδελφή του, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία για τον εξευτελισμό της Σημαίας μας και της παρελάσεως την Νέα Φιλαδέλφεια δήλωσε: “Όλες αυτές οι αντιδράσεις για το ζήτημα της παρέλασης είναι υπερβολικές, και δη του δημάρχου επιεικώς μη κατανοητή. Τα κορίτσια αυτά θέλουν διάλογο, όχι ακραίους χαρακτηρισμούς.”
Διάλογο με όσους εξευτελίζουν την Εθνική μας Ιστορία θέλουν οι φιλελεύθεροι εθνομηδενιστές της Ν.Δ., οι οποίοι και έχουν το πάνω χέρι σε όλο το κόμμα.
Θυμίζουμε επί του προκειμένου τι συνέβη στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1996 όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έκανε πορεία ενάντια σε αυτούς που έκαιγαν την Ελληνική Σημαία στο Πολυτεχνείο. Σας παραθέτω το σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο μου “ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ”:
“Bλέπαμε στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών κάποιους αλήτες προκλητικά να βγαίνουν έξω από τον χώρο του Πολυτεχνείου και να καίνε Ελληνικές Σημαίες. Οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν λάβει αυστηρή εντολή να μην επέμβουν, εντολή στην οποία δυστυχώς πειθάρχησαν... Όλα τα κανάλια είχαν ζωντανή σύνδεση με τον χώρο του Πολυτεχνείου και ξαφνικά άρχισαν να μεταδίδουν ότι μια «δραματική εξέλιξη» λαμβάνει χώρα. Από την οδό Πατησίων πλησιάζουν τον χώρο του Πολυτεχνείου 150 περίπου μέλη της Χρυσής Αυγής. Μετά την πορεία της Χρυσής Αυγής εκείνη την χρονιά δεν κάηκε ούτε μία Ελληνική Σημαία στον χώρο του Πολυτεχνείου...”
Δέχτηκαν απόλυτα τις Πρέσπες, προχωρούν όπως όλα δείχνουν στις δικές τους “Πρέσπες”, για το Αιγαίο με τους Τούρκους, ασκούν μια εθνομηδενιστική πολιτική “political correct” σύμφωνα με τις εντολές της παγκοσμιοποίησης και του μεγάλου “προφήτη” της, του κήρυκα της open society Τζωρτζ Σόρος.
Και αυτό φαίνεται πολύ χαρακτηριστικά στο ζήτημα των λαθρομεταναστών, που δεν θέλουν να τους λένε λαθρομετανάστες, αλλά “παράτυπους μετανάστες”, λες και απλά είχαν στο διαβατήριό τους μια λάθος σφραγίδα και δεν μπήκαν παράνομα στην Πατρίδα μας!
Χαώδης η κατάσταση στο ζήτημα λαθρομετανάστευση. Φεύγουν καράβια από τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με χιλιάδες λαθρομετανάστες και μέχρι να φύγουν αυτοί έρχονται άλλοι τόσοι! Όσο για τον τόπο προορισμού δεν τον ανακοινώνουν γιατί αντιδρούν επιτέλους οι Έλληνες σε αυτό το σχέδιο καταστροφής του εθνικού μας κράτους.
Πού θα πάνε όλοι αυτοί που θα φύγουν από την ΝΔ;
Είναι βέβαιο ότι ο μήνας του μέλιτος, μεταξύ ΜΜΕ και κυβερνήσεως, δεν θα κρατήσει για πολύ. Είναι βέβαιο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πληρώσει ακριβά τόσο το θέμα της λαθρομετανάστευσης, όσο και την ενδοτική πολιτική της στα εθνικά θέματα.
Και πού θα πάνε όλοι αυτοί που θα φύγουν από την Νέα Δημοκρατία; Τα κόμματα μαϊμού που έστησε θα της είναι εμπόδιο στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και ήδη είναι δεδομένο ότι το κόμμα  Βελόπουλου δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας, ένα ανάχωμα που στήθηκε ενάντια στο Αληθινό Εθνικιστικό Κίνημα!
Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται όσο και εάν η Ν.Δ. σε πλήρη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ πολεμούν το Κίνημα εκείνο, που αυθεντικά εκπροσωπεί τους Εθνικιστές, την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ των Ελλήνων.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Υ.Γ.: Στη δημοσκόπηση της απόλυτα φιλικής προς την Νέα Δημοκρατία εφημερίδας “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, της Κυριακής 3 Νοεμβρίου 2019, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 1,6% που έδινε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στο Κίνημά μας, της δίνει τώρα 2%! Αντί να μας “εξαφανίσουν” και να μας “διαλύσουν” ανεβαίνουμε ακόμα και σε αυτήν την αμφιβόλου εγκυρότητος πολιτική έρευνα. Και αυτό είναι μόνον η αρχή…