Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

Όταν απαγορεύουν λέξεις, δεν υπάρχει ελευθερία

Όπως γνωρίζουν όλοι οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες σκληρή λογοκρισία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπάρχει στο facebook, στο οποίο δεκάδες χιλιάδες προφίλ έχουν “πέσει” από την εταιρεία γιατί και μόνο αναφέρονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Το ίδιο συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο youtube όπου πέφτουν κανάλια εθνικιστών και πατριωτών γιατί τολμούν να μιλούν για θέματα εθνικά, για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να αναφέρονται στο θέμα λαθρομετανάστες.
Στο σημείο αυτό μία εύλογη απορία. Γιατί η λογοκρισία υπάρχει μόνο εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι εναντίον όλων αυτών των “πατριωτών” της δεκάρας, που κατηγορούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Πολύ απλά γιατί το σύστημα και τα αφεντικά του γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι άνθρωποι που αντιστέκονται ενάντια στην παγκόσμια σκλαβιά και αγωνίζονται για το έθνος και την πατρίδα τους.
Αυτό επίτέλους ας το καταλάβουν κάποιοι αφελείς που πέφτουν θύματα της παραπληροφόρησης και της λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Όπως ανακοινώθηκε επίσημα η λογοκρισία πρόκειται να επεκταθεί και ότι από τις αρχές Δεκεμβρίου όποιος τολμά να γράφει στο προσωπικό του προφίλ την λέξη λαθρομετανάστης, αμέσως αυτό θα πέφτει! Κατά τα άλλα έχουμε ελευθερία…
Η απάντησή μας: ΟΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!