Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΟΥΑΟΥ! Η OPINION POLL… ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ «ΦΟΥΣΚΩΣΕ» ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΟ 2!

Όσο πάνε και αποθρασύνονται περισσότερο οι παλιολινάτσες του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη, είτε πρόκειται για ΜΜΕ, είτε για εταίρες στημένων «δημοσκοπήσεων».
Έτσι, μια «δημοσκόπηση» του κώλου, της εταίρας Opinion Poll, που «έπαιξε» για λίγο σε κάτι ξεφωνημένα διαδικτυακά παπαγαλάκια… εξαφάνισε ολοκληρωτικά την Χρυσή Αυγή!
Μάλιστα, στην λεπτομερή ανάλυσή της, εμφάνισε την συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής… εκστασιασμένους με τα έργα και τις ημέρες του Κούλη Μητσοτάκη, για όλα τα ζητήματα, εκτός βεβαίως από το λαθρομεταναστευτικό.
Παράλληλα, εμφάνισε… ενισχυμένο το –άχρωμο, άοσμο, άγευστο και εξαφανισμένο από παντού- τηλεκόμμα του Κυριάκου Νο 2 (Βελόπουλου), με προφανή σκοπό να χειραγωγήσει προς τα κει τους δυσαρεστημένους για την λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και την επιχείρηση εποικισμού-εξισλαμισμού της χώρας, για να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή. 
Όποιος δε, δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζεται, είναι ή λαμόγιο ή πανηλίθιος κι εμείς τέτοιους δεν τους θέλουμε και τους χαρίζουμε ευχαρίστως στους Κούληδες (Νο 1 και Νο 2)!