Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ»! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;

Όπως είναι γνωστό, η ΕΛΑΣ του Κούλη Μητσοτάκη συνέλαβε 34 άτομα για τα επεισόδια που έγιναν την 17ηΝοεμβρίου – αν και όπως είπαν και τα κανάλια… δεν έγιναν επεισόδια, χάρη στο σχέδιο «νόμος και τάξη» της ΕΛΑΣ του Κούλη.
Οι 33 συλλήψεις έγιναν στην Αθήνα και η μία στην Θεσσαλονίκη – ενός 16χρονου, που αφέθηκε ελεύθερος με συνοπτικές διαδικασίες.
Αλήθεια, τι απέγιναν οι 33 συλληφθέντες;
Οι 27 πέρασαν αυτόφωρο και αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω… αμφιβολιών – διότι προφανώς οι μαρτυρίες των αστυνομικών που τους συνέλαβαν δεν ήταν και τόσο ισχυρές! Τυχαίο; Δε νομίζουμε!
Όσο για τους 5 που συνελήφθησαν στη γνωστή ταράτσα των Εξαρχείων επ’ αυτοφώρω με τα «πολεμοφόδια» και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ενοχή τους, η δίκη τους ορίστηκε για τις 2 Δεκεμβρίου και αφέθηκαν κι αυτοί ελεύθεροι!!!
Γιατί η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή; Διότι δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο ούτε ένας από τους μάρτυρες – αστυνομικούς που έκαναν τις συλλήψεις!!!
Γιατί άραγε δεν εμφανίστηκαν, ως όφειλαν; Ήταν δική τους η απόφαση ή μήπως κάποιοι «υψηλά ιστάμενοι» τους «συνέστησαν» να το κάνουν για να μην καταδικαστούν οι αναρχοκομμουνιστές, που είναι «χρειαζούμενοι» για τις βρώμικες δουλειές του ψευδοκράτους κατά των εθνικιστών; 
(ΥΓ): Όλα γίνονται για επικοινωνιακούς λόγους! Να διαβάζει ο νοικοκύρης τόσοι οι συλληφθέντες και τόσοι οι προσαχθέντες και να καθησυχάζεται. Και σιγά να μην ενδιαφερθεί μετά να μάθει ότι οι «τόσοι προσαχθέντες» αφέθηκαν μετά από λίγη ώρα ελεύθεροι κι ότι οι «τόσοι συλληφθέντες» απηλλάγησαν γιατί οι αστυνομικοί μάρτυρες τα μασάγανε στο δικαστήριο, ή ότι δεν παρουσιάστηκαν καν σ’ αυτό!