Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019

“Ελεύθεροι πολιορκημένοι” στην Ελλάδα του 2019 - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Από το μαύρο σύγνεφο κι από τη μαύρη πίσσα,
Αλλ' ήλιος, αλλ' αόρατος αιθέρας κοσμοφόρος
Ο στύλος φανερώνεται, με κάτου μαζωμένα
Τα παλικάρια τα καλά, μ' απάνου τη Σημαία,
Που μουρμουρίζει και μιλεί και το Σταυρόν απλώνει
Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ

Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι κρύβεται ο ήλιος ο ζωοδότης, μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι της νύκτας προσμένει την στιγμή να προβάλλει ο ήλιος της ελπίδας, το φως της ελευθερίας. Έτσι και για το αιώνιο Μεσολόγγι γράφει ο ποιητής ότι από το μαύρο σύγνεφο αόρατος αιθέρας είναι η Σημαία και αξίζει κανείς να περάσει τις ώρες τις πικρές του σκότους για την γλυκιά την ώρα του ξημερώματος, για μια Σημαία και μόνον για μια Σημαία. Έτσι και εμείς αγωνιζόμαστε έχοντας απέναντί μας δυνάμεις πανίσχυρες, που αρκεί απέναντί τους σαν όπλο ανίκητο μόνο ο “άορατος αιθέρας” του ποιητή η Πίστη μας σε μια Σημαία! 
Εδώ και χρόνια πολλά προσπαθούν να “τελειώσουν” την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μάταιος ο κόπος τους… 
“Οι τοίχοι πέφτουν οι καρδιές μας όμως όχι!”
Και ήταν αρχές του 2010 όταν μία εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια, που μπορούσε να έχει και νεκρούς, καταστρέφει κυριολεκτικά τα γραφεία μας στην οδό Σωκράτους. Η βόμβα αυτή αντί να μας λυγίσει μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και την αμέσως επόμενη ημέρα οργανώνουμε μία συγκέντρωση. Ένα μεγάλο πανό είχε αναρτηθεί στην είσοδο του κτιρίου των κατεστραμμένων γραφείων μας που έγραφε: “Οι τοίχοι πέφτουν οι καρδιές μας όμως όχι”! Σε αυτήν την συγκέντρωση αποφασίζω και δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις εκλογές του Νοεμβρίου. Το σχέδιο μας είναι ξεκάθαρο και το ανακοινώνω δημόσια. Θα κερδίσουμε την Αθήνα και από την Αθήνα το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα απλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπως ακριβώς και έγινε.
Αρχίζει τότε ένας προεκλογικός αγώνας στις γειτονιές των Αθηνών, ένας αγώνας σκληρός, έχοντας απέναντί μας ένα ολόκληρο σύστημα να μας πολεμά. Εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί μας έχουν εξαφανίσει. Το ίδιο και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων. Την τελευταία μόλις ημέρα μας δίνουν ένα 2,9%. Τελικά παίρνουμε 5,3% σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από αυτό της δημοσκοπήσεως και αρχίζει η δυναμική μας πορεία, που κάποιοι πιστεύουν ότι “τέλειωσε” έτσι απλά με ένα στημένο εκλογικό αποτέλεσμα, γέννημα ενός βρώμικου πολέμου από ένα ολόκληρο σύστημα και μίας προδοσίας από ανθρώπους ανάξιους της Μεγάλης μας Ιδέας και του Πάθους της Ελληνικής καρδιάς μας για μια Ελεύθερη Πατρίδα.
Η σημασία του 5,3% στο Δήμο  Αθηναίων το 2010 είναι μεγάλη και διαψεύδει πανηγυρικά αυτούς που λένε ότι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την γέννησε το μνημόνιο γιατί τότε οι επιπτώσεις του μνημονίου δεν είχαν φανεί ακόμη. Θυμίζω ότι τον Νοέμβριο του 2010 ο Τζωρτζ Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ που είχαν υπογράψει το πρώτο μνημόνιο κέρδισαν τον Δήμο Αθηναίων, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς και την περιφέρεια Αττικής! Το ΠΑΣΟΚ ακόμη κρατούσε γερά. Δεν ήταν, λοιπόν, σημάδι του καιρού και περιστασιακή η ψήφος στην πρωτεύουσα της χώρας στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά συνειδητή επιλογή των πολιτών να στηρίξουν το εθνικιστικό Κίνημα.
Ο πόλεμος συνεχίζεται και μετά το 2012
Έντονη η παρουσία μου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου σε κάθε ευκαιρία είπα τα πράγματα με το όνομά τους, κατήγγειλα την διαπλοκή και την αντεθνική και αντιλαϊκή πολιτική του μνημονίου.
Από τις αρχές ακόμη του 2011 άρχισε μία μακρά προεκλογική περίοδος. Ήδη τότε υπήρχαν φήμες ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν τον Απρίλιο του 2011. Συνεχής αγώνας από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Μάιο του 2012. Γύρισα κάθε γωνιά της Ελλάδος, μίλησα σε πλατείες, σε ξενοδοχεία, καφενεία, παντού! Ο αγώνας σιγά-σιγά κλιμακώνεται. Κλιμακώνεται όμως και ο πόλεμος εναντίον μας. Άλλοτε με λάσπη και άλλοτε με την συνωμοσία της σιωπής. Τελικά έρχεται το βράδυ εκείνο του Μαΐου του 2012 όταν στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών αναγγέλλεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισέρχεται στην Βουλή με ποσοστό 7%!
Δεν είχαμε την αφέλεια να πιστεύουμε ότι ο πόλεμος εναντίον μας θα σταματήσει με την εκλογή μας στο κοινοβούλιο, πόσο μάλλον που δεν είχαμε και δεν έχουμε σκοπό να παραδώσουμε την ψυχή μας και να δηλώσουμε υποταγή. Η τότε γενική γραμματεύς του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κάνει την δήλωση ότι δεν πρέπει να μας φοβούνται εμάς γιατί εμείς τώρα θα φορέσουμε γραβάτες… Τελικά μας φόρεσαν χειροπέδες με μία άθλια πολιτική σκευωρία.
Από το 2013 μέχρι σήμερα ζήσαμε υπέροχα μα και πέτρινα χρόνια με τις δολοφονίες δύο Συναγωνιστών μας, με τις φυλακίσεις και με τόσες τρομοκρατικές και εγκληματικές επιθέσεις και μία πολιτική σκευωρία, η οποία μας οδήγησε σε μία δίκη, η οποία ακόμη δεν έχει τελειώσει. Και ήταν Σεπτέμβριος του έτους 2013 όταν ξεκίνησε το κυνήγι των μαγισσών και ένα ολόκληρο κόμμα ευρέθη κατηγορούμενο. Και ήλθε και η πρώτη προδοσία των “φίλων” και η λιποταξία πολλών…  Το κάστρο, όμως, δεν έπεσε και αντέξαμε παρ΄ όλη την κλονισμένη πορεία και την φυγή αρκετών!
Το φρούριο Χρυσή Αυγή δεν έπεσε!
Αντέξαμε ακόμη και μετά την δολοφονία από παρακρατικούς αλήτες της κόκκινης τρομοκρατίας των Συναγωνιστών μας και τις σφαίρες που χάραξαν το κορμί ενός ακόμη Συναγωνιστού μας, που υπερήφανος συνεχίζει τον αγώνα τον καλό, κρατώντας ψηλά την Σημαία! Νέες λιποταξίες, νέες προδοσίες από αυτούς που φοβήθηκαν τις σφαίρες, όμως και πάλι δεν μας λύγισαν και συνεχίσαμε και συνεχίζουμε και έτσι φτάσαμε στον Ιούλιο του 2019 με το 2,93% και τις 3.700 ψήφους που έλειψαν για να είναι και πάλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην Βουλή και μαζί με αυτό το ύπουλο κτύπημα του συστήματος και η πισώπλατη μαχαιριά κάποιων, που παρίσταναν όλα αυτά τα χρόνια τους μεγάλους αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και δεν ήταν τίποτε άλλο από φτηνοί τυχοδιώκτες!
Γιατί πολλοί ήταν αυτοί που παριστάνανε τους “φίλους” μας και κάποιοι και τους… συναγωνιστές(!) αποδείχθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν φίδια που ζεσταίναμε στον κόρφο μας! Οι πραγματικοί αγωνιστές, οι άνθρωποι που αληθινά αγωνίζονται για μια Σημαία, δεν εγκαταλείπουν την μάχη για ποσοστά και προπαντός για το βρώμικο χρήμα, που εξαγοράζει τα πάντα σε αυτήν την μίζερη εποχή, εκτός βεβαίως πάντοτε από τους Ιδεολόγους, που στέκουν φάροι ακοίμητοι μέσα σε κάθε φουρτουνιασμένη θάλασσα.
Ας γνωρίζουν άπαντες ότι το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ακόμη αντιστέκεται, ακόμη πολεμά για τα χαμένα ιδανικά, για του ονείρου μας την Γη, για την αιώνια Ελληνική Πατρίδα. Και μας λένε πως πρέπει να αλλάξουμε, να γίνουμε επιτέλους “ρεαλιστές”… Μας λένε ότι ο εχθρός είναι πανίσχυρος, κρατά στα χέρια του το χρήμα και αγοράζει ψυχές, καρδιές, συνειδήσεις, φωνές και γραφίδες. Μας λένε πως είναι ουτοπία να πιστεύεις στο Έθνος, σε Ιδεολογία, σε Αρχές και Ιδανικά σε αυτή την εποχή, όπου τα πάντα κυβερνούν και εξουσιάζουν οι τράπεζες, τα χρηματιστήρια, οι τηλεοπτικοί σταθμοί, οι εφημερίδες, οι κοσμοκράτορες ενός κόσμου βουτηγμένου στο τίποτε, στην ανηθικότητα, στο μηδέν!
Σαν άλλοι Δον Κιχώτες, πιστοί στο αιώνιο σύμβολο του Ιδανικού της Ιπποσύνης, πάντοτε ενάντιο στους εξουσιαστές της εποχής του χρήματος, τους απαντούμε πως αυτό που ονομάζουν “ρεαλισμός” δεν είναι τίποτε άλλο από υποταγή και δουλεία και εμείς αποφασίσαμε να παραμείνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή