Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Όρθιοι σε εύκολους και δύσκολους καιρούς

Με την άνοδο στην εξουσία της ΝΔ φαίνεται πως οι οικονομικοί δείκτες βελτιώνονται αν και έχουμε αναλύσει πως αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πρόσκαιρης συγκυρίας που δεν στηρίζεται σε μια υγιή, παραγωγική ανάπτυξη, αλλά σε χρηματοπιστωτικά εργαλεία ψυχολογικής αφετηρίας.
Έχουμε επίσης δηλώσει ως Λαϊκός Σύνδεσμός, πως η οικονομία είναι ένας μόνο τομέας της κοινωνικής ζωής και πρωτίστως για να υπάρχει υγιής πορεία ενός Έθνους απαραίτητο είναι να στηρίζονται οι άνθρωποι σε αξίες και ιδανικάώστε να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες της πραγματικότητας.
Ένα μεγάλο ποσοστό του Ελληνικού Λαού, αποχαυνωμένο για δεκαετίες, παρέδωσε τα ιδανικά του απλόχερα προς χάρη μιας επίπλαστης ευδαιμονίας η οποία κορυφώθηκε στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας. Χαμένος σε δανεικά και με στόχο κυρίως την πρόσκαιρη καλοπέραση του, φάνηκε αδύναμος να αντιληφθεί το κόστος που θα κληθεί να πληρώσει. Χαιρετίζει και πάλι την παγίδα που του στήνουν προσδοκώντας την επιστροφή σε καιρούς προ κρίσης, μιας πλαστής οικονομικής κρίσης που επιβλήθηκε για την υλοποίηση συγκεκριμένων γεωπολιτικών και οικονομικών στόχων.
Στην αρχή αυτή της οικονομικής κρίσης, ένας Λαός σε απόγνωση στήριξε τον Λαϊκό Σύνδεσμο και η προσπάθεια του Κινήματος σε ένα ομολογουμένως εχθρικό πολιτικό περιβάλλον ήταν τεράστια. Προσπάθησε και προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα αντίστασης στην αξιακή πρωτίστως παρακμή που είχε ριζώσει για τα καλά στη σκέψη των Ελλήνων και να δείξει τον δρόμο της ανατροπής ενός φαύλου πολιτικού συστήματος.
Έτσι λοιπόν σήμερα, μετά από μακρόχρονη προπαγάνδα πολιτικής ορθότητας, ρουσφετολογικής αντίληψης της πολιτικής και ηγεμονία της αριστερής σκέψης το αποτέλεσμα είναι, οι μισοί «έλληνες» να δηλώνουν πως δεν θα πολεμούσαν για την Ελλάδα. Ένα άλλο σημαντικό ποσοστό δηλώνει αισιόδοξο για το μέλλον (και όταν λέει μέλλον εννοεί το μέλλον της τσέπης του) μέσα σε μόλις ένα χρόνο, αποδεικνύοντας την δύναμη των ΜΜΕ να κατασκευάζουν την πραγματικότητα και να τη σερβίρουν με τρόπο τέτοιο ώστε να διαμορφώνονται απόψεις οι οποίες έχουν καθαρά το ψυχολογικό κριτήριο της μεταδοτικότητας και όχι της αντικειμενικής κρίσης της κατάστασης.
Χαμένος ένας λαός στον ψεύτικο παράδεισο που του τάζουν αποδεικνύεται κοντόφθαλμος στα γεγονότα που διαδραματίζονται την περιοχή μας. Με την προκλητικότητα τον Τούρκων στο ζενίθ, με τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας και την εδαφική της ακεραιότητα σε αμφισβήτηση υπάρχουν «έλληνες» που θεωρούν φυσιολογικό την προσβολή της σημαίας σε μαθητική παρέλαση από ψυχικά ασταθή άτομα που χλευάζουν με αηδιαστικό τρόπο τους αγώνες του Έθνους, αλλά και όλων των υγειών αξίων που μας κράτησαν όρθιους στους αιώνες. Υπάρχουν «έλληνες» που δεν θα πολεμούσαν, αλλά θα ξεροστάλιαζαν προφανώς σε βουλευτικά γραφεία για κάθε είδους απαλλαγή.
Μέσα σε αυτή τη σαπίλα όσοι έχουμε την ευλογία να καίει μέσα μας η φλόγα του Εθνικισμού, με όσα υγιή ως ιδέα πρεσβεύει, παραμένουμε όρθιοι σε εύκολους, αλλά και δύσκολους καιρούς. Εμείς αν κληθούμε θα περιμένουμε τον εχθρό με το δάκτυλο την σκανδάλη. Θα πολεμήσουμε όχι για τους πολιτικούς απατεώνες και την κυβέρνηση, αλλά πιστοί στον όρκο μας στην Πατρίδα θα πολεμήσουμε για αυτούς που θα σταθούν δίπλα μας, τις οικογένειες μας, τη Γή μας και για το αίμα των προγόνων μας. Για αυτούς θα πολεμήσουμε μόνο και για κανέναν άλλον!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ